reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

My rekawiczek jeszcze nie mamy ale w koncu dzisiaj kupilismy nowy fotelik :-)>Mielismy wybór między ramatti i coneco i padło na ramatti
FOTELIK SAMOCHODOWY RAMATTI + FOT. za 50zł GRATIS (784159640) - Aukcje internetowe Allegro

Kolor 4 bo innego w sklepie nie było:cool: za 245 zł.

Fajne zimowe czapeczki tam też były Chyba w przyszłym tygodniu sama z Zosia pojade po jakąs:-) bo maz stwierdził po co juz masz dwie:sorry:

mary tą stronkę z allegro co wrzuciłaś to jest sklepu od nas z miasta;-) wszystko tam kupowaliśmy;-) a nawet nie wiedziałąm, że mają swoje konto na allegro:-)
a fotelik tydzień temu kupiliśmy taki: ESPIRO OPTIMA 0-25 KG + WKŁADKA -WYPRZEDAŻ !!!! (776783620) - Aukcje internetowe Allegro :cool2:

reklama
dziewczyny właśnie wróciłam z tesco i zaopatrzyłam się tam w 4 staniki. Miałam iść i kupić sobie jakiś do karmienia bo to co mam to już masakra ale takie drogie wszędzie, że chodziłam w zdartych no i idę przez tesco a tam taki bawełniany mięciutki do karmienia wisi i co i za 17 zl :szok:bo jakaś promocja no i jak zaczęłam grzebać to jeszcze wygrzebałam 2 inne nie do karmienia ,ale bawełniane takie, że można całą miseczkę ściągnąć no i za 5.50zl:szok: to nawet jak zaraz mam wywalić to za 5zl to nie żal, a zawsze trochę polatam no i mąż jaki zadowolony że tak oszczędnie :laugh2:
Za to przeszłam sklepy w galerii i tesco i dla Oliwci udało mi się kupić tylko jedne portki na polarku i dresowe a no i bodziaki ale takie tam zwykłe białe na dł rękaw bo normalnie nic nie ma fajnego, ach no i czapki nie ma. Kurde jak były(w h&m) to nie kupiłam a teraz jak pojechałam to nie ma już wrrr ale zła jestem bo tak by jej pięknie do kurtki pasowało.:wściekła/y::-:)wściekła/y:

Kurde, a ja myślałam, że na fotelik mamy jeszcze chwilę, a tu faktycznie...przecież jak ubiorę młodą w zimowe ciuchy to będzie tak jak ardzesh pisze :) kurde felek, to w takim razie niedługo muszę zacząć się rozglądać za czymś, chociaż póki co jest dla nas jeszcze okej, Kalina chuda w sumie jest, jedynie długaśna.

postrzałka w 5-10-15 mają teraz w miarę znośne te czapeczki dla dzieci, ja wyhaczyłam dla Kaliny taką dobrze ocieplaną za 20 zł. Ja chciałam młodej czape kupić w Cocodrillo, ale jak zobaczyłam cenę 69 zł to powiedziałam "po moim trupie" :D
a co do staników to nie chcę Cię straszyć, ale mogą Ci piersi bardzo ucierpieć. Ja na początku karmienia nosiłam takie-byle-jakie i miałam pod bluzką - tragedię! dopiero teraz jak rozpoczęłam proces regeneracji cyckowej to widzę efekty i zliżam się coraz bardziej do etapu ich wyglądu przedciążowego :)

a Tobie Bajka jeszcze nie wyrosła z fotelika? Masz X-car?
Bo jak ja młodą ubiorę w grube ciuszki jesienno-zimowe, to młoda wygląda kapitalnie w tym foteliku. Jakby Guliwer chciał zmieścić się w krześle liliputa ;-):-p:-D Po 30 października trzeba będzie kupić już nowy fotelik.

Ja mam Cabrio ...i jeszcze troszke mi posluzy...on jest duzy :-)

dziewczyny ale wy piszecie dużo.
ja dzisiaj małemu kupiłam drewniane klocki. siedział na podłodze i bawił się nimi sam z 1.5 h, a jaki miał ubaw jak mu M budował wieżę, a on rozwalał.
a co do fotelika to już wybraliśmy ale jeszcze nie kupiliśmy. ten co teraz jeździ jest jeszcze dobry, ale zastanawiam się czy tak jak piszecie jak go ubiorę w zimowe rzeczy to czy mi się zmieści w ten fotelik.

reklama
Do góry