reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
my tez mamy Maxi Cosi Priori i powiem ze nie zamienilabym go na zaden inny. sluzy nam juz od 3 lat i teraz Maja go odziedziczyla po starszej siostrze a Zuzia jezdzi na podstawce. pewnie gdyby nie Maja to Zuzia dalej by z niego korzystala.POLECAM:tak:

a ja kupiłam najtańszy:-p:-p:-p, fotelik tylko jeździ sobie a J i tak u mnie na kolanach. Kurde ja nie mam nerwów do niego, jeszcze kiedyś jako tako jeździł a teraz 5 min i awantura. W sumie to on nigdzie na sekundę nie usiądzie, nawet w domu w ciągłym ruchu.

Witajcie!
Daaaawno mnie tu nie było...nie jestem w stanie z Martusią nadrobić tylu zaległości. :)
U nas to samo aga - fotelik jeździ a mała na kolanach.

reklama
Do góry