reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

larkaa te co ja oglądałam to jak jak yawla pisze nie rozkładają się do pozycji półleżącej. ten co my mamy jest od urodzenia do 25kg:-) młody jeszcze nie ma tych 9kg, ale w kurtce nie mieści się do nosidełka:sorry:

reklama
Anius no fajny ten wasz fotelik Tez o nim myslałam. Jest duży i można do 10 kg wozic tyłem do kierunku jazdy,a tak Zosia już będzie siedziała normalnie .No ale nie było go w sklepie a tak w ciemno nie chcielismy kupować

larkaa możesz 0d 9 do 18 ,od 9 do 25 Tych do 35 ja bym nie brała do naszych maluszków.

My dzisiaj zamontowalismy nasz fotelik jutro próba Zobaczymy jak się Zosi będzie jechało.:-)

kasha28 my mamy taki szary :-) jeszcze nie było jazdy próbnej, póki co młody strasznie protestuje jak go sadzałąm "na przymiarkę" ale mam nadzieję, że w samochodzie mu przejdzie:-)

My też mamy ten 9-18, i MAksiu już w nim jeżdzi, bo na szerokość się nie miescił w tamtym. MA 3 stopniową regulacje oparcia. Firmy Maxi Cosi

reklama
Nam sprzedawca polecil jednak kupic najpierw 9-18, a potem ten nastepny. Wsadzalismy Mlodego do obu i roznica we wzroscie byla jakies gora 5 cm. W tym juz niby ostatnim, jak dziecko juz wyrasta odczepia sie "plecy" i zostaje samo siedzisko i to sluzy juz baaardzo dlugo. Tak czy tak, trzeba bedzie kupic kolejny, bo w tych 9-35 to siedzisko chyba sie nie odczepia.

Do góry