reklama
mary105
Fanka BB :)
Anius no fajny ten wasz fotelik Tez o nim myslałam. Jest duży i można do 10 kg wozic tyłem do kierunku jazdy,a tak Zosia już będzie siedziała normalnie .No ale nie było go w sklepie a tak w ciemno nie chcielismy kupować
larkaa możesz 0d 9 do 18 ,od 9 do 25 Tych do 35 ja bym nie brała do naszych maluszków.
My dzisiaj zamontowalismy nasz fotelik jutro próba Zobaczymy jak się Zosi będzie jechało.:-)
larkaa możesz 0d 9 do 18 ,od 9 do 25 Tych do 35 ja bym nie brała do naszych maluszków.
My dzisiaj zamontowalismy nasz fotelik jutro próba Zobaczymy jak się Zosi będzie jechało.:-)
kasha28
Mama Wiktorii
Larkaa ja też kupiłam fotelik 0-25 bo Wiki jest długa, ale nie waży jeszcze 9 kilo. Teraz jak jest w kurteczce to i tak ma luz. Wybrałam turkusowy. Jestem mega zadowolona
ESPIRO-FOTELIK 0-25 KG OPTIMA+WKŁADKI+KLIN-wys.0 (780216289) - Aukcje internetowe Allegro

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/zimowe-komplety-dla-dziewczynki-i-chlopca-32130/
a może któraś się skusi
POLECAM
a może któraś się skusi
POLECAM
a to lepiej brać takie foteliki do 18 kg czy odrazu brać te do ponad 30?
tez dlugo o tym myslalam... ale chyba faktycznie lepiej taki do 18kg, bo i tak starczy na dlugo ;-)
maltanka
Fanka BB :)
habcia a jaki model macie. my się właśnie zastanawiamy nad Priori XP, albo Tobi i nie wiemy, który wybrać.My też mamy ten 9-18, i MAksiu już w nim jeżdzi, bo na szerokość się nie miescił w tamtym. MA 3 stopniową regulacje oparcia. Firmy Maxi Cosi
reklama
Nam sprzedawca polecil jednak kupic najpierw 9-18, a potem ten nastepny. Wsadzalismy Mlodego do obu i roznica we wzroscie byla jakies gora 5 cm. W tym juz niby ostatnim, jak dziecko juz wyrasta odczepia sie "plecy" i zostaje samo siedzisko i to sluzy juz baaardzo dlugo. Tak czy tak, trzeba bedzie kupic kolejny, bo w tych 9-35 to siedzisko chyba sie nie odczepia.
Podziel się: