reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
ja zrobiłam takie bez palców rękawiczki i u góry wciągłam sznureczki i będę zawiązywała. Zresztą Niko tak spokojnie w wózku siedzi ,że myślę ,że jak go kocem przykryje to się nie ruszy .Myślę ,myślę obym się nie zdziwiła

ja zrobiłam takie bez palców rękawiczki i u góry wciągłam sznureczki i będę zawiązywała. Zresztą Niko tak spokojnie w wózku siedzi ,że myślę ,że jak go kocem przykryje to się nie ruszy .Myślę ,myślę obym się nie zdziwiła

Ja kupilam rekawiczki z jednym paluszkiem na sznureczku w Tesco Gabrys jak Niko siedzi opatulony i sie nie rusza bo go chyba te koce blokuja jest super bo kiedys mi mega cyrki odstawial a teraz grzeczniutki ze szok:laugh2:

lajfik- rewelacyjna sprawa z tym podgrzewaczem, możesz podać mi namiary gdzie takie cuś kupiłaś :-)

a ja właśnie siedze przed kompem i zastanawiam się czy nie zamówić sobie fotelika do samochodu dla Maxa, bo z nosidła mi wystaje hihi.. a po Majce odpada, bo moja dama z siedziska się samna odpina no i czasami jeszcze zasypia w aucie, tak więc jej jeszcze [potrzebny.

Mary mala juz wyrosla z fotelika pierwszego?

Ja za to zakupilam dzisiaj super urzadzonko do podgrzewania butelek z woda ...lub sloiczkow obiadowych:-)
Super sprawa do samochodu;-)..Nie musze targac ze soba goracej wody i w kazdej chwili moge podgrzac:0
Travel Baby Bottle Warmer From Babytec

No jak dużo jezdzisz to fajna rzecz:-)

No a fotelik za mały już Jak ubrałam małej kurtke to prawie nie umiałam jej zapiąc a siedziała jak śledz w puszce scisnięta:no:

reklama
Do góry