reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
larkaa świetny efekt daje u was ten drugi kolor. Ja w sam raz żółcie w mieszkaniu mam już za sobą, ale do dziecięcego pokoju najbardziej jednak pasują. Ale masz rację, że kwiaty lepsze do tych odcieni. Myślałam też o motylach ale w takim stylu
Naklejki scienne sciane WRÓŻKA i MOTYLKI dzieci (689453212) - Aukcje internetowe Allegro

j ja z bajki o Kubusiu Puchatku to bym co najwyżej namalowała baryłkę miodku :rofl2: no antytalent ze mnie do tego.
zuzia no jak spróbuję to ci napiszę na bank, bo na razie korzystamy z ładnej pogody i na spacerki biegamy. Przyjdzie deszcz to się w domu trzeba będzie bawić.

Sliczne te naklejki, dziewczynki, ze tez ja nie pomyslalam o tym jak urzadzalam pokoj Flavii, wydalam fortune na obrazy i ich oprawe, a tu tak prosto moglam rozwiazac sprawe dekoracji. :confused2: Ale dla Julianka kupie juz naklejki:tak:
pbg - te elfy i motylki sa sliczne i delikatne, wprowadzaja bardzo bajkowa atmosfere w pokoju, mnie sie podobaja. :happy:

Cieszę się, że Wam się podoba, bo ...teściowa powiedziała, że pokój jest wstrętny :(

Ostatnia edycja:
larkaa super pokoik
a u nas były dekoracje tanim kosztem miałam starą ceratę w księżyce słoneczka gwiazdki i planety powycinałam i ponaklejałam i pokoik jest super

tak właśnie wygląda Nikusia pokoik
Zdjęcie0206.jpg

a to jego garderoba
Zdjęcie0199.jpg

reklama
Do góry