reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Mea te mebelki to zupełnie nie mój klimat, ale myślę że to mogą być meble designerskie, ręcznie malowane z wykorzystaniem dobrej jakości materiałów, robione nie hurtowo tylko na zamówienie, who knows może warte swojej ceny. Czasem wystarczy, że ktoś sławny je projektował i już cena rośnie za markę/prestiż. Nie wiem ale jak ktoś ma kasę i to jest w Jego guście to śmiało może brać.

Tanie ubranka - bodziaki, pajace... różne. Ja jeszcze w ręku nie miałam, ale moja mama zamówiła kilka sztuk.

Odzież niemowlęca. www.patryczek.pl - Internetowy sklep z ubrankami dla niemowląt. | odziez niemowleca | tanie ubranka dla niemowląt | body niemowlęce | ubranka niemowlęce | ubranka dla niemowląt | niemowlęce | sklep dla niemowląt | body dla - nawet powiedziałabym... bardzo tanie. Ok. 10 zł / szt.

http://allegro.pl/meble-dzieciece-lozeczko-szafka-przewijak-komoda-i3885781714.html
A cena... no cóż, dla jednego to dużo, dla innego mało. Choć widać, ze to ręczna robota ebenisty, nie jakieś tam prefabrykaty. Gdyby było mnie stać, to bym kupiła :D Ale póki co mam zamiar nie zapłacić za pierwsze łóżeczko więcej niż 250 zł, + materac.

O... a wlaśnie, mialyście doświadczenia z łóżeczkami dostawnymi? Np Klupś Piccolo? Wymiar to 90x40 - do jakiego wieku dziecko się w tym mieści? Myślę o takim, bo na początek wygodniej mi będzie w sypialni, a potem wyjadę z nim do pokoiku... i później myślę o zakupie już większego łóżeczka, przerabianego na tapczanik.
Co o tym myslicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Mea te mebelki to zupełnie nie mój klimat, ale myślę że to mogą być meble designerskie, ręcznie malowane z wykorzystaniem dobrej jakości materiałów, robione nie hurtowo tylko na zamówienie, who knows może warte swojej ceny. Czasem wystarczy, że ktoś sławny je projektował i już cena rośnie za markę/prestiż. Nie wiem ale jak ktoś ma kasę i to jest w Jego guście to śmiało może brać.

Będę się jednak upierać, że to kompletne bezguście i nowobogactwo;-)

Do góry