• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

My dziecku mebli nie będziemy kupować bo ja wzięłam moje meble z domu z serii Indiana z BRW Biurko: INDIANA-JBIU 2S - Black Red White - mamy szafę i kredens, a później dokupimy biurko jak dziecko wyrośnie z łóżeczka, będzie miało już dorosłe meble (z tym że w kolorze sosna antyczna) i zostawimy dziecku nasz materac 140x200, nawet jak sturla się na podłogę wyłożoną kocami to krzywda się nie stanie ;-)

kiedyś myślałam że kupię dziecięce mebelki ale doszłam do wniosku że to bezsensowne jak mam dobre, nowe meble zresztą nawet nie mam gdzie ich przetrzymać... :cool2:

reklama
Ja na suszarke kladlam walaly sie ale na nic nowego nie mam miejsca:-) beda dalej sie walac:-)
ja nawet nie mam miejsca na suszarkę zwykłą, zawsze rozkładam ścierkę i tam układam naczynia i potem wycieram i hops do szafki, ale jakbym miała to pewnie bym z czegoś takiego skorzystała (no i zależy czy będę karmić piersią czy mm)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry