reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Minisia piekne. Ja poza materacykiem i kolderka/kocykiem nic. Dopuki Mala nie zacznie sie przekrecac na boczki nie planuje ochraniacza bo chce ja z lozka widziec i nasluchiwac, bedziemy spac glowa w glowe ;-) pozniej ochraniacz i to bedzie tyle.

reklama
Tekla no widzę ze Ci się zakup udał :-)

Minisia bardzo ladne te zestawy :-). Moja Hanusia będzie miała w lozeczku materac, podusie,kolderke,ochraniacz no i kupilam przybornik na lozeczko i od koleżanki odkupuje misiowa karuzele :-) o taka :

C0108_Zdalnie_sterowana_karuzela_z_misiami_i_projektorem_m.jpg

Załączniki

• C0108_Zdalnie_sterowana_karuzela_z_misiami_i_projektorem_m.jpg
    C0108_Zdalnie_sterowana_karuzela_z_misiami_i_projektorem_m.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 63
Położna mi powiedziała ostatnio, żebym nie wydawała kasy na niepotrzebne kosmetyki, żeby kupić do kąpieli tylko emolium lub oilatum no i sudocrem. A wy jakie macie podejście? ....

A ja slyszalam ze jesli dziecko nie bedzie mialo problemow skornych to wystarcza zwykla nawilzajaca hipoalergiczna ziajka dla niemowlat. Oilatum gdy zachodzi taka potrzeba - jakies alergie, azs i inne....
Ja mialam oilatum do kapieli [raz tygodni corke kapalam na poczatku] teraz pewnie bede oilatum tez raz w tyg uzywac, do pupki bephanten - ale tez sporadycznie uzywane jak pupka czerwona. A tak t nic, zadnych oliwek kremow

Maja - jak uzywasz do kapieli oilatum to ci juz balsam/krem na 'po' nie potrzebny!
Piękne rzeczy dziewczyny :)

Ja właśnie zakupiłam ciuszki na aukcji, więc przyszłam sie tez pochwalić... a co!
rozmiar 56-62 / 80 szt - 110,50 zł
tekla sliczne - daj znac jak przyjda czy warto bylo :D Mi odradzali ostatnio 'wielopaki' i ciekawa jestem.
Ja wlasnie kupilam spodenki dla siebie za niecale 20 zl [nowe] :D hehe

Skodzia jak bedzie upal latem to czasem zalozysz sukienusie zeby przewiew byl ja tez mialam sukienki ale chyba tylko na chrzcinach mialam ja na lato uwielbialam rampersy i teraz tez napewno kupie jak mam malo
ja bylam zdania ze w bodach najwygodniej i najmniej ograniczaja.
Co prawda sukienka sukience nie rowna - material kroj itd. Najlepsze sa takie jak body tylko poprostu nie zapiete od spodu - calkiem z bawelny.

Tekla Super zakup. Ciuszki świetne.:-)

minisia Ja w łóżeczku będę miała materac i ewentualnie ochraniacz, ale tez sie nad tym zastanawiam, no i kocyk cieniutki. Poduszki dla maluszka sie nie daje, a na kolderke bedzie za cieplo w czerwcu. Jesli dam kolderke to dopiero na jesien/zime ale tez sie bardziej zastanawiam nad spiworkiem. Po przeczytaniu blogu dziewczyny na bb, jak jej 2 miesieczny synek udusil sie pod kolderka, mam wielkiego stracha zeby dawac kolderke i chyba zostane przy spiworkach. Taka posciel sliczna jest, ale w czerwcu na pewno bedzie zbedna.

kaira Super okazja z tym lezaczkiem.:-) Mi tez sie ostatnio udalo wylicytowac za 80zl.:-)
6-bright-starts-komfort--harmonia-lezaczek-bujaczek-ptaszek-do-9kg-dumel-7168-dum-bs7168.jpg

Co do ubranek, to ja Lenke urodziłam 2 czerwca i na dwór jak było gorąco to zakładałam jej takie body a'la sukieneczki. Sprawdzały się super. No i rampersiki też były fajne.:tak:
Body-sukienka-Pszczolki-32140-62.62952.jpg

Załączniki

• 6-bright-starts-komfort--harmonia-lezaczek-bujaczek-ptaszek-do-9kg-dumel-7168-dum-bs7168.jpg
    6-bright-starts-komfort--harmonia-lezaczek-bujaczek-ptaszek-do-9kg-dumel-7168-dum-bs7168.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 65
  • Body-sukienka-Pszczolki-32140-62.62952.jpg
    Body-sukienka-Pszczolki-32140-62.62952.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 52
Tekla - ale super zakupy! Ja też bym się poczaiła na różne aukcje ubranek w wielkiej paczce ale niestety wszystkie są albo dla chłopca albo dla dziewczynki, więc z tym się muszę jeszcze wstrzymać :)

reklama
Do góry