• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
​Monia....mam ten pierwszy komplet z zielonym ;) tyle ze spodenki z długą nogawką :-)

josie...popatrze bliżej sierpnia :) ps. nie wiedziałam o tym ze Mayoral robi rzeczy dla takich maluszków. :)

Pochwalę się co kupiłam w Tesco :-) Fajne tam mają teraz przeceny, a ubranka z F&F bardzo mi się podobają :-) Ręczniczek z kapturkiem i myjką oraz półśpiochy :)

1.jpg2.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 75
  • 2.jpg
    2.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 74
Josie a maluszkowi zakładałąś te trampki? bo do 4 mce za bardzo nie ma sensu bo tak spadają, Moje dziecko jak i znjomych dostalismy butki i podawaliśmy dalej bo zadnemu dziecku nie utzrymały sie na nogach

hehe kaira no wlasnie pisalam ze to tak na 5 minut byly buty bo spadaly :) a poza tym balam sie zakladac bo stopki takie delikatne. teraz juz na pewno nie bede dokupowac takich malenkich butkow

kolorlove musze sie wybrac do tesco chyba:tak:

ja nie ubieralam agatce bucikow - jedynie skarpetki !!!

z kategorii kupione maluchowi mam juz paczke bodziakow z krotkim rekawkiem 62 i komode do lazienki z przewijakiem ... kupilam w smyku w sobote bo mialam fajny rabat :)
dzis kupilam jeszcze kufry na ciuszki maluchowe bo w czyms musze to w garderobie trzymac ... dostaje juz szlu doslownie !!!

reklama
Piękne rzeczy dziewczyny :)

Ja właśnie zakupiłam ciuszki na aukcji, więc przyszłam sie tez pochwalić... a co! :-D
rozmiar 56-62 / 80 szt - 110,50 zł

5.jpg1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 111
  • 1.jpg
    1.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 98
  • 2.jpg
    2.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 105