Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Położna mi powiedziała ostatnio, żebym nie wydawała kasy na niepotrzebne kosmetyki, żeby kupić do kąpieli tylko emolium lub oilatum no i sudocrem. A wy jakie macie podejście? ....
Ja mialam oilatum do kapieli [raz tygodni corke kapalam na poczatku] teraz pewnie bede oilatum tez raz w tyg uzywac, do pupki bephanten - ale tez sporadycznie uzywane jak pupka czerwona. A tak t nic, zadnych oliwek kremowA ja slyszalam ze jesli dziecko nie bedzie mialo problemow skornych to wystarcza zwykla nawilzajaca hipoalergiczna ziajka dla niemowlat. Oilatum gdy zachodzi taka potrzeba - jakies alergie, azs i inne....
tekla sliczne - daj znac jak przyjda czy warto byloPiękne rzeczy dziewczyny
Ja właśnie zakupiłam ciuszki na aukcji, więc przyszłam sie tez pochwalić... a co!
rozmiar 56-62 / 80 szt - 110,50 zł
ja bylam zdania ze w bodach najwygodniej i najmniej ograniczaja.Skodzia jak bedzie upal latem to czasem zalozysz sukienusie zeby przewiew byl ja tez mialam sukienki ale chyba tylko na chrzcinach mialam ja na lato uwielbialam rampersy i teraz tez napewno kupie jak mam malo

tutaj podobna - wiecej zdjec jestEmotion fajowa - ale cena mnie przeraża![]()