reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

mi brakuje przewijaka, ciuszków wyjściowych, posciel zamówiłam i czekam na przesyłkę, łóżeczko w kwietniu będę brać od koleżanki

a właśnie
macie dużo ciuszków takich wyjściowych, spodenki bluzeczki z krótkim rękawkiem, bluzy itp?

reklama
Ja mam ciuszki na każda pogodę, nawet jakby przyszła epoka lodowcowa :) Mi brakuje jeszcze kompletów pościeli dla Tosi, dwóch polarowych kocurków i składanego przewijaka (takie cudo co można do torebki wrzucić i jak pójdę w gości to nie stresu ze komuś coś ubrudzimy). A dla siebie muszę kupić podpaski w największym możliwym rozmiarze, par poporodowy (mama mi mówiła,ze to fantastyczna rzecz) i kilka par majtek rownież w rozmiarze dla słonia ;) Jak byłam na zakupach w Auchan to wypatrzylam sobie majtki dla mam, są strasznie wysoko zabudowane, maja bardzo delikatna gumkę wiec nie uciekają brzucha i są z bardzo cieniutkiej bawełny :D Rewelacyjne są, kosztują chyba 4zl za szt, ja kupiłam sobie 4pary i na prawdę nie wyobrażam sobie już noszenia zwykłych majtek ;) W dodatku bedą tez super dla mamuś, które maja mieć cesarkę przez to, ze są takie wysokie bo nie bedą podraznialy rany ;)

mi brakuje przewijaka, ciuszków wyjściowych, posciel zamówiłam i czekam na przesyłkę, łóżeczko w kwietniu będę brać od koleżanki

a właśnie
macie dużo ciuszków takich wyjściowych, spodenki bluzeczki z krótkim rękawkiem, bluzy itp?

Ja nie mam aż tak dużo ciuszków na wyjście i mam nadzieję, że na początek tyle wystarczy. Maluszek tak szybko rośnie, że zaraz trzeba będzie kupować kolejne :)

ja ubranek mam mnóstwo.na każdą okazję, na każdą pogod..i cały czas ich przybywa.... ale ja jestem akurat na tym punkcie chora :-D

No ja kupilam nowe skarpety i takie gety a wszystko inne po corce i od kolezank troszke ale mi i tak malo. A nic wyjsciowego nie mam .

Van zazdroszcze tez mam jobla zeby niki stroic ale ona pulchniutka to ciezko :p a na malego wyjcsiowego null nic nie mam

No ja kupilam nowe skarpety i takie gety a wszystko inne po corce i od kolezank troszke ale mi i tak malo. A nic wyjsciowego nie mam .

Van zazdroszcze tez mam jobla zeby niki stroic ale ona pulchniutka to ciezko :p a na malego wyjcsiowego null nic nie mam
Haha a moja znowu dronniutka i tez stroic ciezko :D

Ja niewiem jeszcze co mam z ciuchow - bo jeszcze sie nie zabralam za to.
Ale mysle ze syn bedxie chodzil jak corka kaftaniki i spodenki - nie bawie sie w jakies strojenie - bo to jest malo praktyczne jak dla mnie,

ja troszkę kupiłam bo nie mogłam się powstrzymać :-D ale dostałam sporo :-) ja muszę kupić jeszcze wszystko do łóżeczka, rzeczy dla mnie do szpitala, wózek, komodę i kocyki :-)

reklama
Do góry