reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

0_0_productGfx_3a3b55357dd3e4b6457d77668f77ccd7.jpg ja chcę taki, są podobne do siebie :-) jestem zakochana w tym wózku, niedługo go kupuję :-D

Załączniki

• 0_0_productGfx_3a3b55357dd3e4b6457d77668f77ccd7.jpg
    0_0_productGfx_3a3b55357dd3e4b6457d77668f77ccd7.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 87
reklama
też wahałam się między lucą a pascalem oba śliczne, u mnie widzę że coraz więcej tych luca jeździ:)
A... jaki kolor ramy wybierasz? Biała jest super ale zamówiłam w czarnej bo nie będzie się tak brudzić.

no fakt oba są fajne i podobne bardzo, a ramę chcę taką metaliczną bo była w sklepie do wyboru taka no i biała i czarna, w sklepie był z taką metaliczną i fajnie wyglądał :-)

Hej dziewczyny!

Ja dzis na szybko zagladam, bo czas goni :-)
w sumie wyprawka gotowa ale i tak jestem w proszku :-)i

Nie wiecie czasem, czy usztywniane przewijaki takie nakladane na lozeczko pasuja do stolow do przewijania z Ikei?

usztywniane nie pasują. też mam z ikei i będę kupować miękki jakiś żeby się zmieścił

to jak usztywniany za duzy to bedzie na lozeczku, pokoj maly i tak ;-)

ja wozek zamawiam jedo fyn 4ds z fotelem avionaut jet. podobny cenowo do bebetto luca ale moim zdaniem jakby... solidniejszy? :-)

też chciałam kupić ten stojak z przewijakiem, ale stwierdziłam, że wystarczy mi ten co mam do łóżeczka przymocowany(mam turystyczne łóżeczko), co do wózka to akurat ja wybrałam bebetto i myślę, że to najlepszy wybór, ale każda z nas wybierze inny i na inne rzeczy zwraca uwagę, w moim przypadku co do solidności i w ogóle technicznych spraw to tą kwestią zajmował się mój mężuś, wiec wiem, że wybrał dobrze :-) mi została tylko wizualna ocena, na technice się nie znam :-D

Oba wózki są super :)
ja kupie póżniej, bo chce obejrzeć jeszcze te 3 nowe modele bebetto, a premiera niedŁugo.
Fakt luca i pascal podobne bardzo, w luca bardziej podoba mi sie stelaż, a w bebetto tkanina i torba :) Bo ten szary kolor LUCA na żywo wygląda troche inaczej i nie ma struktury lnu, a nam sie własnie ten len mega podoba. Stelaż będzie biały :-)

Witam wszystkie Jestem tu nowa. Mam pytanie o kremu do pupy na codzień który jest polecany limonag czy bepanthen? Mam sudocrem ale tylko na odparzenia. I tez jaki krem ochronny przeciw sloncu z wysokim filtrem od pierwszego życia noworodka? Byłabym wdzięczna :)

reklama
Do góry