Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam wszystkie Jestem tu nowa. Mam pytanie o kremu do pupy na codzień który jest polecany limonag czy bepanthen? Mam sudocrem ale tylko na odparzenia. I tez jaki krem ochronny przeciw sloncu z wysokim filtrem od pierwszego życia noworodka? Byłabym wdzięczna![]()
bo będzie pewnie bardzo ciepło
i właśnie teraz sprawdziłam, że płyn do kąpieli który kupiłam z nivea jest od 1 mc życia, czyli muszę kupić coś innego co jest od pierwszych dni...
Pytałam fryzjerkę i ginekologa, obie panie powiedziały, że w żadnym stopniu to nie zaszkodzi ani mi ani małej Ja na razie nie kupuję kremu. Filtrem, w sumie nie zamierzam opalać dziecka, a kupie tylko w przypadku dużych upałów.
Kremy z filtrem blokują produkcję wit D, a ta jest dla maluszków niezbędna, więc w słoneczny dzień lepiej po prostu trzymać dziecko w cieniu, bo promienie i tak dojdą, dzidcko się nie poparzy, a wit D naprodukuje ile trzeba.
Jestem na tym punkcie uczulona, bo moja siostra miała krzywicę i wiem jakie to paskudne.