reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja tez nie kupie tabliczki i mam nadzieje ze nie dostane od nikogo, bo bardzo mi sie to nie podoba. Butelkę dostałam jedną z aventu z jakimiś innymi próbkami od położnej. Na razie nie będę kupować więcej, bo nie mam zamiaru używać butelek. Na początek pierś, a później jak najszybciej normalny kubek. Jeśli moje plany się nie powiodą, to będę wypróbowywać różne butelki.

reklama
Ja mam ta antykolkową z Dr Browns'a i dostanę jeszcze z TP :-)
te dwie wystarczą tak myślę - obydwie firmy są chyba dobre....

a co do tablicy , jak sobie wyobraziłam mojego Michasia i ten napis - to podziekuję

bardziej myślałam czy nad łóżeczkiem jakiegoś napisu nie dać z imieniem - na razie w tym miejscu wisi mój obrazek z komunii , ale mam stracha, że dziecku na głowę spadnie :-(

Claudia- szczerze mowiac, to musialabys wszystko usunac i zostawic gole sciany- nie filmuj sie!! ja tylko wzielam lozeczko zdala od regalow(ruchomych) bo dziecko 7mies jak juz sieada to wszystko go interesuje i balam sie ze zacznie sciagac i nie daj boze ten regal spadnie.. moj maz mowi ze nie, ale ja mam nie mile doswiadczenia z pracy;/

no nad łóżeczkiem nie mam nic - tylko obrazek
mojemu tacie kiedyś spadł obrazek jak spał na głowę
najzabawniejsze jest to, że gwóźdź został w ścianie!!!

tyle, że tam w domu straszyło....:eek:

są takie fajne literki na tasiemkach z których mozna ułożyć imię i nad łóżeczkiem zawiesić, dostepne na allegro, jak znajdę namiar to zamieszczę.

są takie fajne literki na tasiemkach z których mozna ułożyć imię i nad łóżeczkiem zawiesić, dostepne na allegro, jak znajdę namiar to zamieszczę.

Dobrze
ja potrzebuję takie żeby potem je było łatwo zdjąć, bo to mnie nasze mieszkanie i nie chcę potem mieć problemu, a nie wiadomo ile tu będziemy mieszkać

reklama
Do góry