reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ostatnia edycja:
reklama
No też fajne klaudoos - dziękuję
pomyślimy jeszcze mój mąż to artysta i maluje dobrze, więc może coś wymyśli :-D
a jak nie to się zobaczy , może ja też na coś wpadnę ....
czasem fajne są też rzeczy wykonane samemu - trzeba tylko mieć pomysł

Co do imienia to już robię jedną rzecz, ale to pokażę jak będzie gotowa dopiero :-)
nie jest to jakieś śliczne, ale myślę że może być....

reklama
Witam się z wami w bardzo dobrym humorku:-D
Na pewno część z was pamięta jak opowiadałam o gondoli którą kupiłam i która nie była za ciekawa.
No więc w sobotę ją sprzedałam za 130 zł + 35 zł przesyłka:-D
(czyli nic nie straciłam na niej), ponieważ nie chciało mi się bawić w dochodzenia z tą babką od której kupiłam.

No a w poniedziałek wygrałam aukcję z gondolką za całe 30 zł + 25 zł przesyłka:-)
No i dzisiaj ją dostałam. Jestem strasznie zadowolona z niej, jest w ogóle nie zniszczona, z resztą zobaczcie same

Tak jak było w opisie, budka ma troszkę jaśniejszy kolor ale to mi w ogóle nie przeszkadza.

Dla porównania wkleję wam zdjęcie tamtej gondolki (ale to już po czyszczeniu i wyglądała w miarę)

1003500640x480.jpg

1003503640x480.jpg

A teraz lecę was poczytać bo dzisiaj cały dzień nie miałam czasu do was zajrzeć:zawstydzona/y:

Do góry