Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to życzę Ci by Twoja córcia urodzila się z takimi włoskami jak mój syn..robiła wrażenie ta jego czupryna czarna, spineczką miał grzywę spianą bo do oczu leciała.zobaczcie jakie znalazłam paputki dla chłopca
PAPCIE PAPUTKI AUTKA auto RÓŻNE NOWE SZYDEŁKOWE (1308171784) - Aukcje internetowe Allegro
a szukam dla malutkiej jakiś zajączków...
Tonia-ja tez oszalałam na punkcie sukienek......i paputków .....i spineczek do włosów ...ale na spineczki mam jeszcze czas![]()
zobaczcie jakie znalazłam paputki dla chłopca
PAPCIE PAPUTKI AUTKA auto RÓŻNE NOWE SZYDEŁKOWE (1308171784) - Aukcje internetowe Allegro
Tonia-ja tez oszalałam na punkcie sukienek......i paputków .....i spineczek do włosów ...ale na spineczki mam jeszcze czas![]()
zobaczcie jakie znalazłam paputki dla chłopca