reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
JA na razie nic nie dokupuję pajacy mam 16 ,kaftaników 21,body 8 i śpiochów 23 szt wszystko na 0-3 mce więc nie będę kupowała...do tego jakieś bluzy na suwak,polarki,nawet zapomnialam o niektórych rzeczach....ze sa...czapeczek różnych tez ponad 10szt.do tego 2 śpiworki do spania do lóżeczka,2 kombinezony-zapomniałam i juz chciałam zamawiać na allegro a tak mam 70zł w kieszeni:)
Teraz czekam na dwie sukienki które pewnie dojdą w poniedzialek...i jakieś następne powyszukuję ...bo akurat od kupn sukienek to się nie powstrzymam:)
http://allegro.pl/dwie-fantastyczne-sukienki-next-i1312335550.html
o takie:)

Ostatnia edycja:
zobaczcie jakie znalazłam paputki dla chłopca:)
PAPCIE PAPUTKI AUTKA auto RÓŻNE NOWE SZYDEŁKOWE (1308171784) - Aukcje internetowe Allegro
a szukam dla malutkiej jakiś zajączków...
Tonia-ja tez oszalałam na punkcie sukienek......i paputków .....i spineczek do włosów ...ale na spineczki mam jeszcze czas:)
to życzę Ci by Twoja córcia urodzila się z takimi włoskami jak mój syn..robiła wrażenie ta jego czupryna czarna, spineczką miał grzywę spianą bo do oczu leciała.

A ja dziś zrobiłam zakupy wyprawkowe na allegro. Skorzystałam z podanego przez którąś z Was sprzedawcy Myszka i jeszcze jednego. Wyprawka (niekompletna,bo kosmetyki, pieluchy tetrowe i flanelowe dla mnie rzeczy do szpitala, koce,reczniki) jedyne 500 zł wydałam....a jeszccze kilka rzeczy do kupienia.Ale dobrze, że w końcu zaczęłam:)

ja też muszę się zabrać za kupowanie bo ten czas tak szybko leci, tylko wcześniej muszę porobić jakieś listy co juz mam a co jeszcze potrzebuję

zobaczcie jakie znalazłam paputki dla chłopca:)
PAPCIE PAPUTKI AUTKA auto RÓŻNE NOWE SZYDEŁKOWE (1308171784) - Aukcje internetowe Allegro
a szukam dla malutkiej jakiś zajączków...
Tonia-ja tez oszalałam na punkcie sukienek......i paputków .....i spineczek do włosów ...ale na spineczki mam jeszcze czas:)

Podałam wcześniej linka do forum głównego BB gdzie dziewczyna robi cudeńka szydełkowe i na drutach i wiem że robi też jak sobie coś wymyślisz więc może akurat na zamówienie specjalnie by ci zrobiła zajączki :)

reklama
ariska ile czekałaś na staniczki od momentu otrzymania meila ze zostały wysłane???juz nie mogę się doczekać...a wysłała w środę i juz otrzymałam od niej komentarz...

Do góry