reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja mam fioła na punkcie ogrodniczek..
a mam tylko jedną parę na początek :-(
i jedną tak może na pół roku
jakby mogła to bym ze sto par kupiła :-D

reklama
ariska ile czekałaś na staniczki od momentu otrzymania meila ze zostały wysłane???juz nie mogę się doczekać...a wysłała w środę i juz otrzymałam od niej komentarz...

z tego co pamiętam to jakiś tydzień czekałam jak nie więcej, dość długo niestety w porównaniu z innymi paczkami gdzie 1-2 dni

Claudia - to ja spodenek ogrodniczek mam multum ;) i rózne jeansy i takie misowe masa;)

z tego co pamiętam to jakiś tydzień czekałam jak nie więcej, dość długo niestety w porównaniu z innymi paczkami gdzie 1-2 dni

Claudia - to ja spodenek ogrodniczek mam multum ;) i rózne jeansy i takie misowe masa;)

no widzisz ja nie dostałam od nikogo, bo jakoś żadna ze znajomych takich rzeczy nie zakładała dziecku,
może jak bym miała mieć dziewczynkę to bym świrowała na punkcie sukieneczek na szelkach :-D

ja spodenek zwykłych mam 2 pary i 2 teraz licytuje na allegro, a chciałam tez ogrodniczki ale jakos nie mogę znaleźć takich co by mi pasowały:/ ajesli chodzi o wyprawke to mam bzika ogolnie na punkcie wszystkiego hehe:) ostatnio wyczytałam, że dla noworodka jest super płyn do kapieli natłuszczajacy Ziajka od 1 dnia życia, dziewczyny do porównywały do Oillatum, tyle że slabo dostępny a mi w pon wpadł w ręce w drogerii Natura, miałam poczekać z jego kupnem ale mysle sobie znając moje szczeście póżniej nie bedzie i pojechałam dziś po wykładach mimo zmęczenia i kupiłam od razu 2 butelki, jedną sobie na spróbowanie bo też mi coś skóra kaprysi w ciąży:) kupiłam też sobie oliwkę Kindii z promocji do brzucha bo moja rossman się kończy

pisałam wam ze byłam na ciuszkach kilka dni temu :) juz moge cykac foto to sie chwale:)
ogrodniczki jasno niebieskie z welurku są nowe 6zł , ogrodniczki z dzinsu uzywane.. ale widac tylko po metce tak to jak nówki.. koszulka tez uzywana ale tylko po metce mozna to poznac cena 17 zł kompet... i spiochy czapa sliniak 20zł ( nówki jeszcze metki miały :) kombinezon spadkowy ( po Tomaszku .. zakupiony na ciuszkach za 30zł ) ubranka w rozmiarze 56:) kombinezon tez:)
DSC07124.JPGDSC07125.JPGDSC07126.JPGDSC07127.jpg

reklama
Do góry