reklama
Madlen80
Fanka BB :)
A ja się jeszcze pochwalę. Co prawda zielone - bo jak zaczełam to nie wiedziałam jeszcze że dziewczynka będzie - ale to mój ulubiony kolor
Zobacz załącznik 278545Zobacz załącznik 278546Zobacz załącznik 278547
no piekne!

Ja nie umiem takich slicznych rzeczy robic, kiedys probowalam buciki zrobic, cos tam wyszlo, ale ogolnie nie bylam do konca zadowolona i w koncu ani razu synkowi ich nie ubralam.
Dominika81
Madlen - racja, na początku u nas też głównie pajacyki, body.
Body dopiero jak pępuszek odpadł, a wcześniej kaftaniki, u nas w szpitalu nie pozwalali zakładać body, bo podrażniały pępuszek.
w zasadzie to typowe "sztywne" spodnie, typu dżinsy, sztruksy zaczęłam mu zakladać jak zaczął chodzić, wcześniej sporadycznie - w gości.
po domu przeważnie pajace, śpiochy, dresy, wszystko wygodne i bawełniane
Body dopiero jak pępuszek odpadł, a wcześniej kaftaniki, u nas w szpitalu nie pozwalali zakładać body, bo podrażniały pępuszek.
w zasadzie to typowe "sztywne" spodnie, typu dżinsy, sztruksy zaczęłam mu zakladać jak zaczął chodzić, wcześniej sporadycznie - w gości.
po domu przeważnie pajace, śpiochy, dresy, wszystko wygodne i bawełniane
właśnie wygrałam na allegro kombinezonik
))) Strasznie mi się podobał
Dla dziewczynek mają jeszcze taki:KOMBINEZONIK DLA DZIEWCZYNKI 0-2 M(4.5KG) NX BABY (1199906523) - Aukcje internetowe Allegro i kilka innych równie ślicznych
może się którejś spodoba
Dla dziewczynek mają jeszcze taki:KOMBINEZONIK DLA DZIEWCZYNKI 0-2 M(4.5KG) NX BABY (1199906523) - Aukcje internetowe Allegro i kilka innych równie ślicznych
może się którejś spodoba
Ostatnia edycja:
madzia6485
No to i ja się pochwalę swoimi cudeńkami:-)
Co prawda jeszcze nie znam płci ale moja przyjaciółka cały czas twierdzi że jednak będzie Milenka dlatego pierwszy zakup był różowy
Sweterek wytargałam w ciuchlandzie a skarpetusie są od cioci Mili

Bodziaki już bardziej uniwersalne to samo ze smoczkiem
smoczek wybierała moja córa

No i ostatnio wygrany kombinezonik na allegro

No i to by było na razie tyle, ale wybieramy się z córą w poniedziałek do Wrocławia do ortodonty na wizytę i mam zamiar zahaczyć o hurtownie Bajka, także kto wie zapewne coś przytargamy do domu:-)
Damqelle nie mogę się napatrzeć na te Twoje cudeńka, są fantastyczne.
Co prawda jeszcze nie znam płci ale moja przyjaciółka cały czas twierdzi że jednak będzie Milenka dlatego pierwszy zakup był różowy

Sweterek wytargałam w ciuchlandzie a skarpetusie są od cioci Mili

Bodziaki już bardziej uniwersalne to samo ze smoczkiem

smoczek wybierała moja córa

No i ostatnio wygrany kombinezonik na allegro

No i to by było na razie tyle, ale wybieramy się z córą w poniedziałek do Wrocławia do ortodonty na wizytę i mam zamiar zahaczyć o hurtownie Bajka, także kto wie zapewne coś przytargamy do domu:-)
Damqelle nie mogę się napatrzeć na te Twoje cudeńka, są fantastyczne.
Ostatnia edycja:
caffem79
Początkująca w BB
reklama
ariska
coś mi się źle zaznaczyło
WYPRAWKA 10 elem. Łóżeczko z szufl. 2 kolory (1189084690) - Aukcje internetowe Allegro
no teraz powinno być ok![]()
ja również podawałam kiedyś linka do takiego kompletu tylko łóżko bardziej proste i bez baldachimu i za 199