reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

A co do tych buteleczek do lekarstw to wydają mi się one bardo praktyczne, aczkolwiek życzę wszystkim mamom aby dzieciaczki były zdrowe nie musiały ich używać

reklama
Ja tu nie mogę zaglądać niestety, tak Wam zazdroszczę tych zakupów i rozmyślań....

Niestety czekam na to co dostanę od rodziny :-(

Życzę udanych i rozważnych zakupków dla maluszków

Ja również większość rzeczy mam od siostry bo tak naprawdę to wszystko ma ona po moich dziewczynkach. Jedynie wózek będę kupowała swój wybrany i codziennie sobie oglądam i dostaję już zawrotów głowy od tych różnych bryk :)
Na pewno co nieco i tak sama wybierzesz :)

Ja wybrałam już butelki i smoczki Tomee Tippee ale jeszcze nie zamawiałam.
Obecnie przygotowałam wyprawkę dla moich dwóch "gzubów" do szkoły :)
Od 20 września będę kompletowała wyprawkę tak do końca, jak już będę wiedziała dla kogo mam kupowąc, bo 20 września mamy USG i mam nadzieję, że pochwali się nam dzidzia co tam ma między nóżkami :)

Dziewczyny czy któraś z mamuś mysli o zakupie lub już korzystała z chusty do noszenia niemowlacia? Myślę, że to b.praktyczna rzecz ale jeszcze się zastanawiam nad jej zakupem. Jeśli się zdecyduję to nie mam pojecia czym powinnam się kierować przy wyborze. Poradzicie coś?;-)

Ja też bym chciała mieć chustę, ale na razie się nie orientowałam jaką wybrać. Moja kuzynka ma i bardzo sobie chwali, wiec jak się z nią spotkam, to podpytam o szczegóły.

mi jakoś chusta nie odpowiadała... jakoś nie mam cierpliwości tego za każdym razem wiązać i dopasowywać.
kilka razy tylko korzystałam od koleżanki.
ale fakt, że niektórzy sobie bardzo chwalą i niektóre dzieci bardzo lubią być w tym noszone

za to mam nosidło ergonomiczne MANDUCA
o wiele wygodniej mi się wkładało dziecko i szybciej zapinało, bo tylko na klamry
i z niego częściej korzystałam, np. na szybkie wyjścia do sklepu

Mi te chusty tez się bardzo podobają...ale pewnie na początku mialabym toszke stracha czy tam dobrze zawiązana jest;) Tutaj to mase osób chodzi z dziećmi w tych chustach...ale tak uroczo wyglądają tatusiowe:) No serce mięknie;)
Tylko sama nie wiem czym przy jej wyborze trzeba się kierować:\

przy chuście wiem że nie należy oszczędzać. Lepiej kupić dobrą i droższą niż byle co. Powinna być z dobrego jakościowo materiału, przewiewna i długa. Są na all niby chusty formowane czy coś takiego ale czytałam że to nie jest dobre dla dziecka i na krótko wystarcza bo dziecko wyrośnie więc najlepiej taką wiązaną

reklama
Do góry