reklama
Madlen80
Fanka BB :)
elfa75 mam nadzieje, ze jednak uda Ci sie jeszcze znalezc podobne mebelki w tej cenie 
A ja wstawiam zdjecie kompleciku dla malenstwa /z H&M/, ktory dostalam od kolezanki :-). Ja na razie jeszcze nic nie kupowalam.
Ten komplet jest raczej dla chlopca, ale kolory sa takie , ze w sumie dla dziewczynki tez bedzie ok

Dodam jeszcze zdjecie body , ktore moj syn dostal wczoraj od siostry i akurat sie zlozylo , ze jest wlasnie czarne
.

A ja wstawiam zdjecie kompleciku dla malenstwa /z H&M/, ktory dostalam od kolezanki :-). Ja na razie jeszcze nic nie kupowalam.
Ten komplet jest raczej dla chlopca, ale kolory sa takie , ze w sumie dla dziewczynki tez bedzie ok

Dodam jeszcze zdjecie body , ktore moj syn dostal wczoraj od siostry i akurat sie zlozylo , ze jest wlasnie czarne

Dominika81
elfa - rzczywiście super te mebelki!!! no i cena rewelacyjna... szkoda, że się nie udało... może coś jeszcze trafisz równie fajnego.
batonik, Madlen - bardzo fajne ciuszki :-) śliczne!
super te śpioszki i pajacyki. i te spodenki rewelacyjne!
tu są też w miarę fajne mebelki:
http://allegro.pl/lozeczko-materac-komoda-zestaw-maly-mis-drewex-i1195539833.html
batonik, Madlen - bardzo fajne ciuszki :-) śliczne!
super te śpioszki i pajacyki. i te spodenki rewelacyjne!
tu są też w miarę fajne mebelki:
http://allegro.pl/lozeczko-materac-komoda-zestaw-maly-mis-drewex-i1195539833.html
Ostatnia edycja:
a mnie się marzą takie mebelki:
Meble Drewnostyl łóżeczko Lubin Legnica Wroc (1205447540) - Aukcje internetowe Allegro
tzn. łóżeczko z tej serii na pewno zakupimy, a do tego mamy już inną komodę wypatrzoną w ikei, bo tu komoda jednak jest za droga.
Meble Drewnostyl łóżeczko Lubin Legnica Wroc (1205447540) - Aukcje internetowe Allegro
tzn. łóżeczko z tej serii na pewno zakupimy, a do tego mamy już inną komodę wypatrzoną w ikei, bo tu komoda jednak jest za droga.
joasienka1
ja generalnie nie robię jeszcze zakupów i może taki humorystyczny post, ale pierwszy mój zakup to... pieluchy tetrowe w ilości 8sztuk 
a powód jest taki że mój maż na rehabilitację kostki musi zabierać 2 pieluchy tetrowe a pakowane były po 10sztuk :-) i kupiliśmy całą paczkę.
wszystkim zakupków serdecznie gratuluję

a powód jest taki że mój maż na rehabilitację kostki musi zabierać 2 pieluchy tetrowe a pakowane były po 10sztuk :-) i kupiliśmy całą paczkę.
wszystkim zakupków serdecznie gratuluję
E
Ewcia_822
Gość
Fajnie jak macie duży pokoik i możecie go aranżować tak, jak na tych zdjęciach. Nasz maluszek na razie będzie z nami w sypialni a później zobaczymy, pewnie oddamy mu sypialnię. No chyba że znowu zmienią się nasze warunki mieszkaniowe
Ale pewnie nie ma co liczyć przez najbliższe latka...
Malutka ciuszki super
Ewcia no niestety my też właśnie nie mamy osobnego pokoju dla maluszka, żeby mu tak urządzić, ale komódkę muszę kupić, bo nie miałabym trzymać gdzie jego rzeczy, więc my możemy sobie pozwolić tylko na łóżeczko i jedną komodę, więcej nic nie wejdzie do naszej sypialni, no i myslałam jeszcze o bujanym fotelu, zawsze mi się takie bardzo podobały i chyba się skuszę, będzie fajny do karmienia itp
Ewcia no niestety my też właśnie nie mamy osobnego pokoju dla maluszka, żeby mu tak urządzić, ale komódkę muszę kupić, bo nie miałabym trzymać gdzie jego rzeczy, więc my możemy sobie pozwolić tylko na łóżeczko i jedną komodę, więcej nic nie wejdzie do naszej sypialni, no i myslałam jeszcze o bujanym fotelu, zawsze mi się takie bardzo podobały i chyba się skuszę, będzie fajny do karmienia itp
reklama