reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

kurde oby :))
teraz to juz mi sie nic innego nie podoba, wiecie jak to jest jak sie człowiek na coś napali..
mysle ze okazja cenowa byla super..

jakbyscie wpadły na podobny zestaw dajcie mi znac

reklama
elfa75 mam nadzieje, ze jednak uda Ci sie jeszcze znalezc podobne mebelki w tej cenie :tak:

A ja wstawiam zdjecie kompleciku dla malenstwa /z H&M/, ktory dostalam od kolezanki :-). Ja na razie jeszcze nic nie kupowalam.
Ten komplet jest raczej dla chlopca, ale kolory sa takie , ze w sumie dla dziewczynki tez bedzie ok :-D
komplecik 56.jpg

Dodam jeszcze zdjecie body , ktore moj syn dostal wczoraj od siostry i akurat sie zlozylo , ze jest wlasnie czarne :-D.
czarne body 98.jpg

Ostatnia edycja:
ja generalnie nie robię jeszcze zakupów i może taki humorystyczny post, ale pierwszy mój zakup to... pieluchy tetrowe w ilości 8sztuk :-D
a powód jest taki że mój maż na rehabilitację kostki musi zabierać 2 pieluchy tetrowe a pakowane były po 10sztuk :-) i kupiliśmy całą paczkę.
wszystkim zakupków serdecznie gratuluję

Fajnie jak macie duży pokoik i możecie go aranżować tak, jak na tych zdjęciach. Nasz maluszek na razie będzie z nami w sypialni a później zobaczymy, pewnie oddamy mu sypialnię. No chyba że znowu zmienią się nasze warunki mieszkaniowe :) Ale pewnie nie ma co liczyć przez najbliższe latka...

Malutka słodkie te ciuszki masz...Ja w przyszłym tygodniu wybieram sie po malutkie butki dla dzidzi tak mi sie spodobały wiec je bede kupowac

Malutka ciuszki super:)
Ewcia no niestety my też właśnie nie mamy osobnego pokoju dla maluszka, żeby mu tak urządzić, ale komódkę muszę kupić, bo nie miałabym trzymać gdzie jego rzeczy, więc my możemy sobie pozwolić tylko na łóżeczko i jedną komodę, więcej nic nie wejdzie do naszej sypialni, no i myslałam jeszcze o bujanym fotelu, zawsze mi się takie bardzo podobały i chyba się skuszę, będzie fajny do karmienia itp:)

reklama
Do góry