reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

tak wgl to moja babcia jest nianią

A ja mam mamę, która też jest nianią i odchowała już spore grono maluchów. Dzieci ją uwielbiają i odwrotnie, każdy ją poleca i babki kilka m-cy wcześniej do niej wydzwaniają i pytają się czy będzie wolna.... :) Dlatego jak wrócę do pracy, to nie wyobrażam sobie, abym mogła Kubusia zostawić z kimś innym niż z moją mamą. Takie mam szczęście... :)

Któraś z dziewczyn pytała o maskotki. Ja właśnie kupiłam mojemu małemu szczęściu taką owieczkę :) mam nadzieję, że się sprawdzi....
Kinder Bajer - przyjazny dzieciom i rodzicom

Ostatnia edycja:
reklama
A ja pisałam, że ostatnio kupiłam kilka ubranek dla córci:)

Trochę się pochwalę:)
IMG20100910_006.jpgIMG20100910_004.jpgIMG20100910_002.jpgIMG20100910_008.jpg

A w sobote zamówiliśmy ten rożek. Miałam dylemat czy kupić, ale stwierdziłam, ze najwyżej przyda się jako kołderka:) Z kremową żyrafką:)
http://allegro.pl/rozek-rozki-becik-74x74-100-bawelna-producent-i1230158275.html

Ostatnia edycja:
moniaivoy-no super zakupki:)

Też myslałam nad tą wanienką z biedronki,jak się namyśliłam to już nie było....ale nic..........taka zwykła 20 zl kosztuje.tylko tamta była taka fajna z kubusiem:)

moniaivoy - To też już niezła wyprawka dla dziewuszki :) Ale będzie wesoło jak tym naszym księżniczkom w ostatniej chwili ptasiorki powyrastają, he,he,he... ja w domu mam wszystko rózowe ;)

Ja się może dowiem za 2 dni jaka płeć
ale pomimo to postanowiłam, że aż nie urodzę nie kupuję ciuszków.
Za to w przyszłym miesiącu kupię pampersy i może pieluchy tetrowe , bo potem może to być za duży wydatek dla nas

A jak się dzidzia urodzi oj to dopiero będziemy stroić, bo nawet nie wiem jak duże dziecko urodzę ;-)
Ja taki patent obrałam - kolekcjonowanie wyprawki ale np pieluchy, smoczki, butelki, kremy itp. sporo tego jest i na pewno za jednym razem nie kupię

claudia4you ale chyba masz tak jakieś ciuszki na sam początek???
Ja chcę wszystko kupić wcześniej, bo jak się mały szkrab urodzi, to pierwsze dni przesiedzimy w domu sami, bo taty nie będzie.... I nie będzie się się urwać na zakupy. A w ogóle to nie wiem, jak się będę czuła i czy będę w stanie latać po sklepach i dobierać różne rzeczy. Dlatego teraz, póki jeszcze jestem sama, chcę małemu Dziubkowi wszystko przygotować :)

claudia4you ale chyba masz tak jakieś ciuszki na sam początek???
Ja chcę wszystko kupić wcześniej, bo jak się mały szkrab urodzi, to pierwsze dni przesiedzimy w domu sami, bo taty nie będzie.... I nie będzie się się urwać na zakupy. A w ogóle to nie wiem, jak się będę czuła i czy będę w stanie latać po sklepach i dobierać różne rzeczy. Dlatego teraz, póki jeszcze jestem sama, chcę małemu Dziubkowi wszystko przygotować :)

Tak tak
dostałam kilka body , pajacyka, kombinezon kupiłam, zobaczę jeszcze co ma dla mnie kuzynka. Wtedy będziemy myśleć co nam trzeba
Może byc tak, że będzie konieczność dokupienia czegoś to wtedy się dokupi.
I jak kasa pozwoli to chciałabym nową wyprawkę do szpitala....ale to zobaczymy jeszcze

Mi lekarz powiedzial bym sie wstrzymala z zakupami dla dzieciatka bo jeszcze na to przyjdzie czas ...Wiec poki co jeszcze nic nie mam ale podziwiam i zachwycam Wasze zakupki :-)

reklama
Damqelle - tez sie śmieję, ze jak okaże sie, że to jednak syn, to będzie niezły ubaw:) Ale juz 2 lekarzy potwierdziło, myślę więc, że sie nie mylą:) A jak ciuszki zostaną, to się nie zmarnują i której z Was prześle:)

Claudia- ja niektóre ciuszki dostałam, a pozostałe są z ciucholandu za parę groszy:) Dziś byliśmy z mężem w salonie dziecięcym i jak zobaczyliśmy ceny jednej sukienusi po 68 zł, to nam szczęki opadły...Kogo na to stać?

Do góry