Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam w planach kupic jeszcze komode w ikei
IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 3 szuflady
a ze jest bez przewijaka musze jakis kupic i mam dylemat na który sie zdecydowac :
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | SNIGLAR | Stół do przewijania
Przewijak - Regał+Nakładka do przwijania GRATIS! (1210806059) - Aukcje internetowe Allegro
dziecięcy świat
Ja też mam tą wanienkę z biedronki i żeby ją przetestować kąpałam w niej mojego rocznego siostrzeńca jak u nie mieszkał. Ten termometr nie za bardzo się sprawdzał bo wolno reaguję, ja już miałam odpowiednią temperaturę a on nadal pokazywał że za gorąca, więc i tak trzeba trochą na wyczucie przygotowywać wodę. Co do reszty,to te misie na wanience zainteresowały mojego siostrzeńca ale jeszcze bardziej ten korek do spuszczania wody, i tak co kąpiel to mały kombinował jak wyrwać ten korek. Tak że ja już powoli wychodzę z założenia że im prostsza wanienka tym lepsza.