reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja w środe byłam na zakupach i wszystko apteczne już mam kupione i w sumie większośc już mam:) za miesiąc kupię jakiś dobry termometr i aspiratorek do nosa i pare pierdół a tak to mam wszystko łącznie z pieluchami pampki i tetrowe;)[/QUOTE]

Ariska napisz co kupiłaś w aptece - porównam to z moją listą bo moze o czymś zapomniałam :-)

reklama
ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII TEAK+SZUFL+MATERAC !! (1304278322) - Aukcje internetowe Allegro my mamy takie łozeczko
Feretti Quintetto pościel 5cz bacteriostatic (1303698404) - Aukcje internetowe Allegro posciel tą z króliczkiem niebieski ( kołdrę poduszke...ochranicza i poszewki na to :) jestesmy z nich zadowoli( swietnie sie piorą.. łatwo prasują.. i kołdrę poduszkę mozna w 90 stopnaich prac :) i nic im sie nie dziej :)

no to ty też masz to łóżeczko co ja - ja mam bez szuflady tylko, a tak to to samo

Napisałam tylko to co przeczytałam. Nie mówię, że tak jest najlepiej i tak MUSI być. tym bardziej, że to mój macierzyński debiut:-)

I bardzo dobrze że napisałaś i ja dodałam swoje trzy grosze;-) a teraz bardziej doświadczone mamusie dodadzą coś od siebie i wszystkie jesteśmy o tyle mądrzejsze:-)

Co prawda u mnie to nie jest debiut ale w sumie po 9 latach mało co zapamiętałam, dużo się zmieniło i w jakimś malutkim stopniu czuję się jak debiutantka:-D

I szczerze to cieszę się bardzo że trafiłam na BB bo tu naprawdę dużo można się dowiedzieć

Pochwalę się i ja wczoraj zamówiłam właśnie łóżeczko,pościel do niego wybierali chłopcyŁÓŻECZKO Z SZUFLADA KOLORY GPK POŚCIEL 18 elem zależało mi aby łóżeczko miało szufladę,no i falbanka po prześcieradło a nie w każdym komplecie to był,albo cenyyy...
jeżeli z torunia to łóżeczko, to sprawdż dobrze przy kurierze czy nie obite i czy wszystkie elementy są. nasi znajomi zamówili jakoś w sierpniu i porażka, łóżeczko obite, czegoś tam było brak, chyba tego stojaka do baldachimu i potem zero kontaktu ze sprzedajacym. no i długo na przesyłke czekali a kasę jeszcze tego samego dnia słali co kupili.

Dziewczynki, sprzedam laktator NUK elektryczny, użyty całe 3 razy. Kupiłam go za 199zł, oddam za 140zł. Nie potrzebuję go, bo dostałam drugi. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, proszę o prywatną wiadomość. Pozdrowienia!

Lubię oglądać Wasze zakupy - tak się mi fajnie na serduszku robi patrząc na to co kupiłyście i jaki pokoiki macie :-D

ja też bardzo lubię oglądać wasze zakupki:)
pochwale się i ja moim łóżeczkiem:) zdjęcie robione jak jeszcze było rozłożone u znajomej. Dostaliśmy go z całym uposażeniem łącznie z pościelą którą widać, wsadem i materacykiem i jeszcze jest taki baldachim, kokardka do ozdoby, przewijak, pokrowiec na przewijak i chyba rożek:p (nie wiem bo narazie częśc stoi u babci). Wszystko wygląda jak nowe, w ogóle nie zniszczone bo koleżanka czysta dziewczyna i bardzo dbała o to więc jestem spokojna:)

Załączniki

• ł
    ł
    48 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Blondi super zestaw zresztaw wy dziewczyny tyle fajnuch rzeczy juz nakupilyscie Ja tylko kombinezon chce dokupic i 5 pajacow i 5 bodziakow podstawowy zestaw jakbym wczesniej urodzila a reszte dostane 5 stycznia z polski po starszym synku wiec troche bede miala pracy w nowym roku pranie prasowanie i szykowanie.A w miedzy czasie podziwianie juz rozpakowanych malych kruszynek :) w tych pieknych waszych ciuszkach.

Do góry