reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Dominka - dziekuje! ja nie wiedzialam o zadnych woreczkach, ktore mozna kupic w aptece - mi ktos polecil te pojemniczki na mocz i tak zrobilam ale nikt mi nie powiedzial czy mozna w tym mrozic i przechowywac... naszczescie nie musialam podawac tego mrozonego pokarmu.

martus - śliczne łóżeczko, ja też się nad takim zastanawiam, chociaż teraz zaczęły podobać mi się biale mebelki i już sama nie wiem co chcę aczasu coraz mniej

Ja w środe byłam na zakupach i wszystko apteczne już mam kupione i w sumie większośc już mam:) za miesiąc kupię jakiś dobry termometr i aspiratorek do nosa i pare pierdół a tak to mam wszystko łącznie z pieluchami pampki i tetrowe;)

Ariska napisz co kupiłaś w aptece - porównam to z moją listą bo moze o czymś zapomniałam :-)[/QUOTE]

Ja kupiłam sudocrem
maltan na teraz do hartowania
bepanthen na później
hebatke z hipa koperkową (od 1 tygodnia)
czopki glicerynowe
biały jeleń w płynie
3 saszetki tantum rosa (w sumie mam 5)
sól fizjologiczną
jałowe gaziki (10szt x 3 w opakowaniu)
dużą gazę ( do kąpieli zamiast myjki)
herbatka laktacyjna
parafina (zamiast oliwki)
wcześniej kupiłam
podkłady poporodowe
majtki siatkowe
podkłady na łóżko

a za miesiąc dokupię jeszcze
aspirator
sól morską w spreju
maść majerankową
termometr
i kalii czyli kryształki nadmanganianu potasu

Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała próbki pieluszek PAMPERS. Weszłam na ich stronę i zamówiłam taką próbke, w której podobno mają przysłać 5szt pieluszek Drymax. Ciekawe czy przyślą...

Tonia- Dzięki za informację,jak czytałam opinie nic takiego nie doczytałam,jedynie długi okres realizacji i słaby kontakt a towar większość zachwalała.Ale jak dojdzie na pewno dokładnie sprawdzę.

reklama
Ariska dziękuję za listę :-) jednak będę musiała uzupełnić swoją, a do czego Ci albo co to są kryształki nadmanganianu potasu bo nie spotkałam się z tym

Do góry