reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

o matko Taycia-ale cuda kupiłaś-słodziaki!!!! :-) ja mam ten sam problem komoda już sie nie domyka ale powiedziałam juz KONIEC!!!! żdanych ciuszków więcej-zobaczymy jak długo wytrzymam:-D

reklama
o matko Taycia-ale cuda kupiłaś-słodziaki!!!! :-) ja mam ten sam problem komoda już sie nie domyka ale powiedziałam juz KONIEC!!!! żdanych ciuszków więcej-zobaczymy jak długo wytrzymam:-D

Ja to samo mówię,a najgorsze jest to,że na ebay'u płacę z Męża karty i obiecuję mu,że to już ostatni raz i wszystko mamy...a On : 'jasne...ostatni w tym tygodniu' :-D chyba ma facet rację :-D

Lana piekne ciuszki Tayci rownież
U nas polecaja ta ziaje z kora dębu, a w domu mozna sobie zaparzyc z ekspresowek lub nawet z fusów w garnuszku a potem dodać do niewielkiej ilosci wody w wanie i robic sobie tzw "nasiadówki"

Megmarion, pod głowę pieluszkę flanelową(lub tetrową, co kto lubi) można podłożyć na ewentualne ulanie, a zsikanie.. i tak zapewne przed każdym spacerem zmienisz pampra na świeżego i nie będziesz chodzić 10godz aż pampers przeleje się :). Poza tym, żeby uchronić w 100% to musiałabyś jakąś ceratę położyć albo podkład z folią, żeby nic na pewno się nie dostało, a chyba w wielu wózkach tak w ogóle te materacyki są wyciągane do prania w razie czego.. Także nie ma co kombinować:-D

ja dokupilam rozek, ktory mam zamiar scielic na spod gondolki, ale to dopiero jak bedzie chlodniej. Latem to ten wklad tylko co jest na wyposazeniu wozka, wszak jest zdejmowany do prania :-)

Fajne zakupy robicie, na razie u mnie przerwa. Trochę ciuszków mam i to by było na tyle, myślę, że z końcem czerwca początkiem lipca zacznę coś więcej kupować. Wasze rady bezcenne

A jakieś fajne rzeczy Maggie? Teraz planuję wyskoczyć jeszcze raz na ciuchy - daleko bo aż na al.29 listopada, podobno mają super rzeczy. No i się zebrać nie mogę- samej się nie chce, a mąż ciągle w pracy. No i czekam na przeceny by kopić kilka nowych ciuszków- bo nie będę kupowała rzeczy dla takiego szkraba za cenę dla dorosłych.

reklama
akutan nie widziałam ich jeszcze. Przeglądnęłam tylko kilka wczoraj jak stałam w korku i te co widziałam to były b.fajne:)

Nie wiem czy wiesz ale w łagiewnikach jest taki big ciucholand, byłaś tam może?

Do góry