mucha_nie_siada
Fanka BB :)
agulalula, a co z zimowymi pociechami?
osobiście wychodząc z ciepłej wody brzuchowej nie chciałabym żeby ktoś mi chłodził brzuszek dwa tygodnie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcelina myślę,że Oli tez chętnie użyczy swojego psa![]()
hahahahah dobre !! pasztetu byłoby na rok co najmniej
dziewczyny a to nam nie jest potrzebne ?
4el Haftowana pościel do wózka HAFT NOWOŚĆ (1665932025) - Aukcje internetowe Allegro
Zobacz załącznik 364012Zobacz załącznik 364011
Dziewczyny,pamiętam ,że gdzieś tam pisałyście o termometrach i jakie w końcu kupiłyście? takie do ucha i czoła??? :-)
a ja potrzebuję rady i wytłumaczenia jak chłopu na miedzy co i jak
- na co ubieram kaftanik, taki zapinany? Na śpioszki, na body, co wtedy gdy body daję na dół?
- jak mam półśpioszki to pod nie koszulkę czy body?
- pod śpioszki/rampersik - body lub koszulka?
Bo nie ogarniam tych wszystkich ciuchóww przerażeniu dziś wyjęłam wszystko, próbowałam sobie z tego ułożyć jakąś logiczną całość i nico :-) Przy okazji stwierdziłam że mam 87 ciuszków obojga rozmarów - przegięcieeee...
ja słyszałam, że kaftaniki się przydaja przez pierwsze dwa tygodnie zanim pępuszek nie odpadnie, że niby łatwiejszy dostęp powietrza.
Oli-no to współczuję ,koleżanka do bani pewnie gdzieś opchneła na allegroDziewczyny super te Wasze zakupy. A ja jestem zła jak osa. Tyle Wam ich zazdrościłam i mówiłam, że ja wszystko mam i nie muszę nic kupować, a się okazało, że dupa. Idę na zakupy. Pożyczyłam wszystko koleżance ... ubranka, wanienkę z mathercare, matę tiny love .... i co i nie mogę się doprosić o oddanie. Dostałam zwrot tylko śpiochów i trochę bodziaków w sumie reklamówkę. A te najładniejsze nówki które kupiłam ZARA, NEXT, H&M... wszystko markowe dżinsiki, kompleciki zaginęły w akcji.Ludzie są beznadziejni.