18,07 w I rocznice slubu
nie wiem dlaczego ale wydawało mi się ,ze masz już jechać jakoś teraz... ciążowa amnezja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
18,07 w I rocznice slubu
Nio nie miałam,ale akurat takie z krótkim rękawkiem potrzebowałam... teraz czekam na wielką pakę 4kg od mamy :-) wreszcie zobaczę na żywo moje wszystkie zakupy z all![]()

Tak się cieszyłam, tak się cieszyłam!!!!!!!!! powtarzałam... proszę wysłać paczkę priorytetową... gówna... ku**a mać!!!!!!! wysłała zadowolona,że zapłaciła mniej niż mówiłam... POCZTĄ EKONOMICZNĄ..... a tam prezent na rocznicę, zakupy z all, ubranka, pościel... a jak mi to zaginie????????????????
Ja wiem,że jak ja czegoś nie zrobię to nikt inny tego dobrze nie zrobi... macie tak też???? ile w Pl idzie paczka ekonomiczna ?? pewnie z tydzień co? to tu może na urodziny się załapie za 15 dni.... ale jestem zła....![]()

) i posłałam drogą morską, doszła po 8 dniach roboczych
wiec nie przejmuj sie jeszcze na zapas... Wogóle to mnie straszyli że może miesiąc iść
, że jakieś strajki na pocztach... A doszła i wszystko było ok.