reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

mucha_nie_siada nie wiedziałam ze w InterMarche sa ... wiec będę musiała wybrać sie do Pszczyny i oblukac co i jak:-) ,

oli ja tez mysle nad tym zestawem bo cena wydaje sie byc kuszaca ale zanim zamowie an allegro sprawdze czy w InterMarche w Pszczynie maja takie zestawy:-)

reklama
Monila właśnie zapytałam czy można zamówić za pobraniem :-D, także jak wypróbuję sprzedającego to dam znać. Obliczyłam, że wychodzi ok 12 zł za butelkę bez smoczka :szok:, chyba nawet w Inter... nie ma takiej ceny :-)

Oli, cena jest faktycznie dobra, ale skale są tłoczone - nie polecam. Chyba, że masz markera i trochę wytrwałości, żeby sobie zaznaczać poziom co jakiś czas (a nie wygląda już to tak fajnie;) )

oli oki wypróbuj i daj znac jaki jest sprzedawca.. haha bo ja mam na nich pecha :-) no 12zł za buteke to naprawdę żadne pieniądze boirac pod uwagę firmę...

Oli, cena jest faktycznie dobra, ale skale są tłoczone - nie polecam. Chyba, że masz markera i trochę wytrwałości, żeby sobie zaznaczać poziom co jakiś czas (a nie wygląda już to tak fajnie;) )

dzięki, mam dobre oczy i dużo cierpliwości ;-) także dam radę , bardziej mi się podobają z tą skalą. Jak coś to wrócę do Aventu

DZIĘKI DZIEWCZYNY-na allegro właśnie widziałam ,są przeróżniaste.Jak pojade na prenatalne do Szczecina to wskocze do intermarche i oblukam i w smyku tez sprawdzę szczególnie chodzi mi o te małe antykolkowe

Właśnie godzinkę temu przyszła moja super BIG!!!!!PAKA z ciuszkami które zamawiałam na allegro:-).W środę w nocy wygrałam aukcję w czwartek wysłała kobitka paczkę a dziś w piątek już jest u mnie :-)
Ciuszki są super i tak dużo ,że musze robić miejsce w komodzie -matko gdzie ja to pomieszczę :crazy:
a jeszcze te które wcześniej kupiłam :laugh2:Część ciuszków jest nowa i w bardzo dobrym stanie ale są jednak i ciuszki w dobrym stanie choć na aukcji nie było o takich mowy ale i tak są fajowe i mimo wszystko opłacało sie kupić za te pieniądze-zrobiłam dobry interes:tak:
a i jeszcze dostałam w gratisie kombinezonik jesienny superaśny:happy:

Ostatnia edycja:
LANA zazdroszczę, choć ja wczoraj zrobiłam takie mini zakupy i też czekam z niecierpliwością na pakę;)

Chciałam sie Was poradzić, bo pojęcia nie mam zupełnie. Jaki rozmiar moga mieć nasze maluszki koło października, listopada? Myślę właśnie o kombinezonie, ale nie mam zielonego pojęcia w jakim rozmiarze oscylować. Wiem, że tego się nie przewidzi, ale może mamy mające dzieciaczki powiedzą ile im przybyło w 3 miesiące?:-D

Te butelki Temmy coś tam są takie dobre?

Bo ja mam kilka aventu po filipie i chyba nie będę kupować innych.

Karolalola, dziecko dziecku nierówne. Mój jak się urodził miał 50 cm, więc po 3 ubranka na 56-62 (zależy od firmy), ale są dzieci dużo większe. :tak:

reklama
Moj jak sie urodzil mial 59 cm wiec pazdziernik listopad to juz bylo 68/74 w wiekszym mozna wiecej ubrac pod spod w razie czego no i na troche dluzej starczy bo na poczatku to strasznie szybko wyrastaja.

Do góry