reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Mate wesoła farme kupilam nie caly rok temu bratanicy, bratowa chwalila ja. W auchan zaplacilam za nia ok 60zl, jak masz u siebie w miescie c.h. to zobacz moze maja akurat w promocji.

reklama
taycia, a może skoro wsyztskie Ci się podobają weź pod uwagę, która ma największą średnicę. Mi osobiście podoba się wesoła farma i mleczna kraina, bo ja takie beżowe kolory uwielbiam.

A ja dostałam hopla, codziennie licytuję ciuszki na all, nie mogę się powstrzymać:-D ale muszę przystopować:confused2:

z pierwszego linka są najlepsze dla niemowlaków(zwłaszcza pierwsze wzory). Niemowlę widzi jaskrawe/ kontrastowe kolory. Te dwie pozostałe są dla naszego oka miłe, ale nie specjalnie jest coś, co będzie się wyróżniać i zainteresuje maleństwo.
Często w poradnikach kładzie się nacisk na to, żeby wybierać zabawi z żywymi kolorami, a nie pastelowymi.

Dziękuję Dziewczyny za pomoc :-) ale ja nadal w kropce. Ta farma jest fajna i widzę,że przeważa w głosach.. mi się znowu podoba ta beżowa :/ chciałabym sprawdzić Auchan,ale nie ma mnie w Pl,więc zostało tylko allegro. Dzięki raz jeszcze :-D

taycia, moim zdaniem ta beżowa w ogóle odpada, zero tam kolorów, a w końcu najbardziej ma się podobać maleństwu;-) Też wybrałabym tą z farmą.

Chociaż w tej z farmą też kolorów nie za wiele. Rzeczywiście kolorystycznie to najciekawsze są te z I linka, ale mam wątpliwości co do jakości ich wykonania..

Tak, beżowa na pewno odpadnie,bo kolorowa nie jest , chociaż mi się podoba...
Może poszukam jeszcze jakiś :-D
Dzięki Szuszu :-D

Witam

mam do sprzedania matę edukacyjną tiny love małpia wyspa oraz karuzelę tiny love wyspa marzeń
obie w świetnym stanie, po moim synku, który matą interesował się góra 3 tygodnie a karuzela jak to karuzela grała nad łóżeczkiem i nikt jej nie dotykał więc też jest w swietnym stanie
gdyby ktoś był zainteresowany proszę o wiadomość na pirva
przesle zdjecia i podam cene
mama Hani i Tymoteuszka

reklama
Do góry