reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
dziewczynki tak sobie powoli przegladam te wasze propozycje wózkowe, i mam pytanko bo te "komplety" sa 3w1 [gondola, spacerówka + fotelik]. Czy sprawdzacie sposób montarzu fotelika w samochodzie? ja wiem ze mam ISOFIXY i obawiam sie ze niektore są na inne mocowania , mi np. strasznie podobają się komplety TAKO a teraz to już nie wiem czy będę mogła fotelik zamontować w samochodzie :confused:

ja-mama mi się wydaje, że te foteliki w tych zestawach 3w1 są takie same jak wszystkie inne, można je zamontować na wózku z dodatkowym stelażem i w samochodzie (tyłem do kierunku jazdy)

ja-mama- isofix to dodatkowow ułatwienie przy foteliku, kupujesz taki adapter i potem tylko fotelik wklikujesz w ten adapter- minus taki ze adapter isofix kosztuje bardzo duzo pieniedzy (starsznie na tym zdzieraja) a i bez tego da sie przezyc poniewaz kazdy fotelik mozna zamontowac tradycyjnie do pasów. My tez mamy isofix w aucie ale adaptera nie bedzimey kupowac...troche szkoda kasy :/ choc moze jak znajdzie sie jakas zbedna gotowka to pomyslimy

witajcie
a mi udało sie zgadać z koleżanką która chce x-landera XA sprzedać za 250zł wiec od razu wzięłam ;) gondola i spacerówka
ale gondole zamienie chyba na fotelik bo i tak więcej w aucie jestem niz na spacerach pieszych ;/

ale jestem szczęśliwa

ostatnio wszystko zaczyna mi sie układać z zakupami które wydawało bu się bedą najdroższe ;))

[B]jaskółeczka[/B] śliczne te pierwsze zakupy, takie małe a ile radości :)
gabinia bardzo ładny wózek, cieszę się że humor lepszy i że zaczyna się układać

reklama
Do góry