Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem jaskółka, ja jak sporządziłam listę w pierwszej ciąży to zbierałam te rzeczy od 3 miesiąca do 9-tego. Od razu to byłoby ciężko tak kupić wszystko. Teraz te przyjemności mnie ominą :-( mam wszystko po synkuJa póki co mam tylko kilka pierdół i łóżeczko. Właśnie jestem w trakcie sporządzania listy. Matko... ile rzeczy przede mną![]()

typowa mała kobieta tylko zakupy
, no ale teraz jako doświadczone matki będziemy z głową podchodzić do zakupów. :-) Ja mam tylko nadal fazę i tak mi zostanie na ubranka z Zary wiem że często przepłacam, ale nie mogę się oprzeć Wiem Lana mam piękną bluzeczkę dla dziewczynki za grosze i sukieneczkę i dla mojego skarba spodnie, trochę za późno poszłamOli-teraz byłam w Zarze i dla maluszków i takiej mojej nastolatki mieli bardzo duże przeceny![]()