reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

BARDZO MI SIE TO LOZECZKO PODOBA...A NAJBARDZIEJ WERSJA VENUS...no ale dla chlopaka to raczej nie pasi...

reklama
Dziewczyny widzę,że szalejecie z ciuszkami:)

A ja dzisiaj dostałam od kuzynki paczkę majtek poporodowych... maga sexy... Czy ubieranie tego jest naprawdę potrzebne???? Nie wystarczą te kilometrowe podpaski???????

ja zakonczylam etap ciaglej nauki i pierwsza wolna chwile wykorzystalm na allegro i poszukiwanie łózeczka.
Dwie pozycje mnie zintersowały, co o nich myslicie??
Oba łózeczka firmy Klupś wiec chyba powinno być solidne
1.jpg

32a7ece2b01066634f0d7855dd0902ec.jpg

A ja dzisiaj dostałam od kuzynki paczkę majtek poporodowych... maga sexy... Czy ubieranie tego jest naprawdę potrzebne???? Nie wystarczą te kilometrowe podpaski???????
:-D:-D hahaha:-)
Nie są konieczne, ja miałam je tylko przez kilka godzin po porodzie, potwierdzam są fatalne;-)
Chodzi o to, że dużo z nas leci po porodzie i część bielizny nie daje się doprać później. Ale można kupić jakieś gacie w supermarkecie za 5zł i uznać je za jednorazowe;-)

maggie wygodniejsze są od zwykłych po porodzie od razu, wywalasz je i już... A co na randkę się wybierasz po porodzie???? :-D

reklama
:-D:-D hahaha:-)
Nie są konieczne, ja miałam je tylko przez kilka godzin po porodzie, potwierdzam są fatalne;-)
Chodzi o to, że dużo z nas leci po porodzie i część bielizny nie daje się doprać później. Ale można kupić jakieś gacie w supermarkecie za 5zł i uznać je za jednorazowe;-)

I tak zrobię:)

Do góry