reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
...hm ja tez nigdy nie uzywalam ale slyszalam ze duzo krocej sie gotuje i ze ma wieksza wartosc odzywcza bo jest gotowane pod cisnieniem.zobaczymy

Kasiad mnie się baaardzo podoba, tylko tyle tych rzeczy polecacie że trudno się zdecydować :-D wogóle nie wiem co kupic tej swojej córci, normalnie szaleństwo :rofl2:

mam zamiar kupic dla mojego szkraba szybkowar aby zuki szybciej mi sie gotowaly czy macie co polecic?

J. Ost, jak już zakupisz i przetestujesz to czekamy na relacje.

my posiadamy ten walec chico i tak naprawde to niewiem czy on jest wart tyle kasy ja mam do niego zastrzezenia otoz ten otwor przezroczysty jest za maly dla lenkki zeby dostrzegla w srodku gdzrchotki a niby ta muzyczka to tez kicha ba na baterie ktore nie mozna wymienic wiec ja bym go nie kupila:no:

reklama
Do góry