reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Oliwce rehabilitantka wkladał walec pod brzuszek, to wzmacnia ręce. Mówiła, żeby walec nadmuchiwać do takiej wielkości, żeby dobrze się mieścił pod brzuszkiem w pozycji do raczkowania. No ale w końcu nie kupiłam tego walca jak już pisałam.

reklama
Mówiła, żeby walec nadmuchiwać do takiej wielkości, żeby dobrze się mieścił pod brzuszkiem w pozycji do raczkowania.

Sprytny sposób, że też wcześniej na to nie wpadłam :-D Ja czasem kładłam Milenę na nadmuchany na maxa walec i toczyłam w przód i w tył, bardzo jej się to podobało, a potem zaczęła się za nim czołgać bo bardzo ją ciekawiły te brzęczące piłeczki w środku :happy2:

Pewnie mamy te same, z Fisher Price? jedna ma w środku grzechotkę, a pozostałe nie wydają dźwięków :tak: Milenka lubi jedynie tą, z której sterczą kolorowe wstążeczki :happy2:

aga-pg trudno powiedzieć, ja mam właśnie ten drugi. Plusem w nim jest to, ze widać toczące się kulki, nie wiem czy widać je w walcu chicco, nie widziałam go na żywo i ciężko mi coś doradzić. Drogi jest na Allegro ten walec, wpisz w google "walec cotoons" można go kupić w sklepikach internetowych za 36zł, np tutaj

U nas rolę walca spełnia duża butla po wodzie Żywiec Zdrój.Kubulek uwielbia ją toczyć po podłodze.A jak mu ucieknie na gołe panele,to aż piszczy z radości.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry