reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ostatnio byłam w dużym kłopocie, bo skończył mi się Sinlac. Nie mogąc go nigdzie dostać musiałam kupić na cito na allegro po 23 zł! A mój małżonek puścił wici w pracy i okazało się, że w Tesco jest i to po nie całe 17 zł. Oczywiście też dokupiliśmy , na zapas.

Nie wiem, czy pisałam, ale u nas w Makro jest sinlac po ok 19 zł za opakowanie, trzeba kupić 3 sztuki. Nigdzie nie mogłam dostać, więc kupiłam zapas 6 opakowań. Oliwce teraz dużo tego schodzi, bo rano i wieczorem cały czas jadła Sinlac przez te problemy brzuszkowe. Ale dziś już dam jej Sinlac wymieszany z mleczną kaszką z pełnego ziarna, mam nadzieję, że zje.

eee tam biedny
wazne zeby dobrze sluzyl

ale ten naprawde jest wszchstronny dziecko moze sie niezle szprechac nauczyc:-p tylko czy bedzie sluzyl jako jezdzik jeszcze nie wiadomo;-)

reklama
Do góry