reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Przeglądałam dziś koniki na biegunach i zobaczcie co trafiłam...pierwsze zdjecia mnie rozwaliły...
.... na biegunach

A poza tym można kupić ubiegunionych przyjaciół Kubusia Puchatka i jego samego również...A kiedyś tylko koniki były:-:)-(

reklama
A ja jestem tradycjonalistka i wole koniki:tak: Moja niunia dostala w prezencie pieknego konia na biegunach gdy miała 4 miesiące-w brzuchu:-) a teraz uwielbia sie na nim bujac.Nas to bardzo cieszy bo oboje z męzem jezdzimy konno i bardzo bysmy chcieli zeby Tuśka podzielała nasze pasje:tak::-D:-)

Dziewczyny poszukuje ładnego, ciepłego ubranka na chrzest dla Martuśki rozm. 80.
Znacie moze jakis fajny sklep, adres internetowy?
Przejrzałam allegro ale wszystko wydaje mi sie takie festyniarskie:sorry:
te wszystkie tiule, lamówki , koraliki, koronki-to zupełnie nie mój styl.
Tak sobie mysle ze fajnie byłoby ubrac małą w jakiś biały polarowy kominezon, fajny pajac lub inne proste , ciepłe,dobrej jakosci ubranko(raczej nie zakladam zeby w grudniu mogło byc ciepło ).
Jesli macie jakies namiary na fajny sklep to poproszę:tak:

dziewczyny co sadzicie o takim chodziku- konsoli?bo mi LAila chce bebenek pchac i stawiac kroczki ale bebenek za maly wiec jest schylona... czy warto cos takiego kupic?

quelle.de

200000242761_a_600.jpg

Ten jeżdzik?Jest super,bardzo mi się podoba.Kuba uwielbia swój jeżdzik-skuterek.

no dokladnie chodzi o chodzik w ktorym sie nie siedzi ale sie pcha plus innne gadzety i ta konsole mozna zdjac i sie osobno bawic.

chodzi mi czy warto kupowac chodzik czy lepiej zeby dziecko samo sie nauczylo...

reklama
U mnie jezdzik sie niesprawdzil co do chodzenia poniewaz jechal szybciej niz Chris chodzil a do zabawy byl super:tak:

Do góry