reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Gosia a jaki dokładnie kojec cie interesuje,bo są różne prostokątne i kwadratowe (ja mam właśnie taki):-)

reklama
wkleję ci zdjęcie (tylko nie zwracaj uwagi na mojego brata,bo on to zawsze ma głupie pomysły:-D:-D)to np.jest kwadratowy i do niego jest materacyk

Załączniki

• Maciuś 16.jpg
    Maciuś 16.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 44
  • Maciuś 019.jpg
    Maciuś 019.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 40
Ja do Warszawy tez mam dosyc dlaeko...godzinke autkiem(ok 47 km).Za to do CH Janki mam podobna odleglosc(40 km),ale dojazd lepszy i latem jestem w pol godzinki:-D

Dziewczyny, jakie macie butki dla maluszków do chodzenia po polu??? Zaczynam o tym myśleć, niedługo będzie już można wypuścić Milutka z wózka na spacerku, ale nie mamy butków. Wiem, że muszę je kupić w sklepie, a nie na Allegro, bo musimy je przymierzyć, ale nie wiem zupełnie jakie kupić... co polecacie :confused:

Dziewczyny, jakie macie butki dla maluszków do chodzenia po polu??? Zaczynam o tym myśleć, niedługo będzie już można wypuścić Milutka z wózka na spacerku, ale nie mamy butków. Wiem, że muszę je kupić w sklepie, a nie na Allegro, bo musimy je przymierzyć, ale nie wiem zupełnie jakie kupić... co polecacie :confused:

Joasiek też się ostatnio zastanawiam nad butkami dla Małgosi i najprawdopodobniej zdecydujemy się na butki Bartek.
Słyszałam o nich dużo dobrych opinii, a ostatnio przeszłam się do ich sklepu i wypytywałam babkę z obsługi, co i jak. Pewnie za klika dni pójdziemy z Małgosią na zakupy:tak:

Joasiek, ja kupiłam Oliwce półbuty Gufo. Oliwka się nie skarży ;-) W każdym razie chodzi sobie w nich po dworzu i sklepach, wydają się dość wygodne. Jednak następnym razem wybiorę chyba jakieś z bardziej elastyczną podeszwą, ta nie jest co prawda bardzo sztywna, ale mogłaby bardziej "pracować" na stopie w czasie chodzenia.
Jedno jest pewne, buty trzeba przymierzyć, dać się maluchowi w nich przejść, na Allegro to można było buty kupować jak maluch siedział w wózku. No chyba, że się przymierzy w sklepie a na Allegro znajdzie się identyczny model.
Najlepiej, żeby buty miały oznaczenie "zdrowa stopa" :tak:
Znak Zdrowa Stopa - obuwie, us�ugi, szkolenia, kursy, ocena obuwia, reklamacje obuwia, ekspertyzy obuwia, obuwnictwo, Centralne Laboratorium Przemys�u Obuwniczego

Kasiu dzięki za tego linka, bardzo przydatny! Już wiem jak dobrać butki Milence, pewnie niedługo wybierzemy się do sklepu :tak:

reklama
Nuśka-swietne zakupy:tak:Naprawde bardzo fajne ubranka kupujesz Julci.:tak:

Kasiad-tez dzięki za linka-tak przypadkiem i ja z niego skorzystałam:-)

Do góry