reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

u mnie niestety nie ma 5-10-15, takze pozostaje jakis zwykly sklep badz lumpik.....ach no i allegro....bluzeczki przyszly jestem starsznie zadowolona sa sliczne i wogole nie zniszczone......
w lumpiku wypolowalam na nia spodnie na wiosne 2 pary kupilam i teraz chwilowo STOP.......

reklama
ja ostatnio poszalałm w Smyku - tez są wyprzedaże:-) nakupowałam mu bluzeczek z długim rekawem- cenowo miedzy 6,80 a 20zł, i sztruksowe spodenki za 23zł, i bluzy z kapturem po 30zł, wszystko dostanie od Prababci na roczek - moja babcia sypnęła kaską :-):tak:

a do komisu sie wybiore po jakieś ogrodniczki na wiosnę- jak ostatnio kupiłam byłam bardzo zadowolona, no ale Hubek juz z nich pomalu wyrasta

no bardzo ładne te bluzeczki Nuśka ale na mojego pączusia za małe by były ;-) ostatnio kupiłam jej trójpak bluzeczek cherokee na 12-18 miesięcy, myślałam że na wiosnę będą a tu lipa - już przyciasnawe .... no chyba że mi laska schudnie teraz jak zaczęła na 2 nogach poginać...

a co do sklepów u nas też nic nie ma, najbliższe tesco, 5-10-15, h&m czy smyk 100km dalej
ale często jeździmy albo z mężem albo z mamą - po towar więc przy okazji obkupuję dzieciaki :-D

u mnie to samo :no::baffled: wszędzie daleko.....
przypomnialo mi sie :-p
MORAL KSIEZNICZKI;-)
znacie?
za siedmioma gorami za siedmioma rzekami mieszkala
ksiezniczka...............................K U R W A jak ja mam wszedzie daleko
kurcye literki mi sie poebaz zyn sie sarcia yamienila
jak yroyumiecie co pisye to spoko:-D:-D:-D:-D

ja ostatnio poszalałm w Smyku - tez są wyprzedaże:-) nakupowałam mu bluzeczek z długim rekawem- cenowo miedzy 6,80 a 20zł, i sztruksowe spodenki za 23zł, i bluzy z kapturem po 30zł, wszystko dostanie od Prababci na roczek - moja babcia sypnęła kaską :-):tak:
Oj to chyba do Łodzi sie wbiorę...

Wiśnia Ty też z odludzia :confused: a raczej "odsklepia" :-D
u mnie to samo :no::baffled: wszędzie daleko.....
ale do tesco mam 50 km :-)
Też mam wszędzie daleko...a juz myślałam, ze sam na "odsklepiu" mieszkam..do tesco tż 50 km, a inne to ok100...ale co tam...wole mieszkać na wsi i do miasta dojechać niż mieszkać ciągle w mieście..choć czasem i tak bym wolała

reklama
Poszukujemy kojca albo łóżeczka turystycznego- tanio ;-) :szok::-D jeśli ktoś wie że ktoś ma coś na sprzedaż to proszę o cynk ;-)

Do góry