reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Aga-pg widzę, że nasze dzieciaczki podobne hehe

kupiłam Pyśce 2 sweterki, spodnie na lato i bluzeczkę też na lato :-)
na ciuchach byłam ;-)

Kuba też lepiej chodzi za rączkę i stoi w kapciach.
A co do zakupów,to na razie z braku kasy ograniczam się do minimum.Ale jak tylko będzie forsa,to szturmem do lumpeksu z siorką.....:-D:-D:-DMuszę Kubusiowi pokupwac jakieś bluzy z długim rękawem(ale nie za grube),bo jakoś wszystkie,co ma to przykrótkie mu sie zrobiły.No i poluję na jakies ogrodniczki,najlepiej sztruksowe.:-D

Ja byłam w niedzielw 5-10-15.Ładne wyprzedaze;-).Bluzki dla corci kupilam po 15-17 i 24 zł,dla bartka podobnie.Dla kondzia byly po 9,90:-D.U mnie w lumpeksach sa podobne ceny,wiec wole isc i kupic nowe;-)

Do 5-10-15 też się wybierm.Widziałam tam fajne koszulki w paseczki.A moja mama kupiła ostatnio Kubie taki czerwony polarek z samochodzikiem.Dostanie go na roczek z zabawką na biegunach(chyba konik?).
Najgorzej,że mąz dużo pracuje ostatnio,no a ja nie mam prawa jazdy,więc pozostaje mi tylko komunikacja miejska.A z Kuba nie lubię tłuc się autobusami.

Muszę Kubusiowi pokupwac jakieś bluzy z długim rękawem(ale nie za grube),bo jakoś wszystkie,co ma to przykrótkie mu sie zrobiły.No i poluję na jakies ogrodniczki,najlepiej sztruksowe.:-D

U nas też coś smyk wyrasta szlenie...A co do ogrodniczek, to Filip strasznie sie złości...bo jak ma za bardzo przyciągnięte szelki to mu w kroku ciasno i ciśnie go, a jak ciut popuszczę to znowu spadają szelki i ciągle je łapie i płacze...:baffled::baffled::baffled:

To faktycznie...Ja jak jade,to dzieciaki pilnuja kondzia(jest w ozku),a ja przewalam poleczki,wieszaczki.mam ich oczywiscie caly czas w polu widzenia.Biore kondziowi juz na wyrost,bo naprwde jest niedrogo.Wzielam tez 2 bluzki chrzesniakowi Jacka:tak:.Kupilam Misi 4 bluzki,bartkowi 3,kondziowi 2 i Chrzesniakowi 2 i wydalam 168 zl;-):tak:

reklama
Ja byłam w niedzielw 5-10-15.Ładne wyprzedaze;-).Bluzki dla corci kupilam po 15-17 i 24 zł,dla bartka podobnie.Dla kondzia byly po 9,90:-D.U mnie w lumpeksach sa podobne ceny,wiec wole isc i kupic nowe;-)

ja też niedawno byłam w 5-10-15 :tak: kupiłam bluzeczki laskom bo na ciuchach u nas ciężko znaleźć niezniszczoną
ale sweterka z 3,50 czy 2 zł tam nie dostanę a w lumpku i owszem :-)

Do góry