reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Wszystkie ciuszki piekne, te rybaczki Emilki cudne - uwielbiam ten kolor:-) ta bluzeczka Jenni też fajna, i z tych Wisnia ubranek to najbardziej mi sie podoba ta sukienusia:tak:

reklama
Super ciuszki,irtasia spodenki z kwiatkami super.
Gosia ach moje ulubione paseczki,powiało wiosną.
Wiśnia super ciuszki.:tak:
Ja jestem dziś zadowolona ,bo kpiłam Kubulkowi buciki z wyprzedaży Temar z certyfikatem zdrowej stopy i za niewielkie pieniądze,
Temar-katalog
O zdjęcie sie nie wkleiło!To model o43,wczesnodziecięce
Chciałam na rzepy,ale to była taka okazja,bo zapłaciłam za nie 44 zł.

Rozalka,a co Ty sie za sukieneczkami rozgladasz:szok::-D.Maz sie musi brac do pracy i polowac na coreczke;-):tak:.
Sukieneczki ładne,a dresik ma dodatek poliestru.Nie cierpie tego materiału:no:.

Rozalka,a co Ty sie za sukieneczkami rozgladasz:szok::-D.Maz sie musi brac do pracy i polowac na coreczke;-):tak:.
Sukieneczki ładne,a dresik ma dodatek poliestru.Nie cierpie tego materiału:no:.
Szukałam coś dla kumpelki(1,5 roczna córcia).:tak:
A mąż marzy o córeczce.No jeszcze trochę poczekamy:-D:-D:-D
Dresik nie jest taki kiepski,na podwórko do piaskownicy będzie OK.

Jakos nie lubie tego materialu.Pamietam,ze jak chodzilam do 3 klasy SP,to mialam takie czerwone lekko blyzczace(taki urok tego materialu)poliestrowe spodnie...Strasznie ich nie lubiałam:angry::-p:-D:-D:-D

reklama
Emika jak się urodziła dostała jakiś dresik z jakiegoś okropnego materiału :angry: dostałam go od chrzestnej pisało na 2 latka a ona miała wnuczkę 1,5 roczku i pewnie nie mogła w niego wejść zalożyłam go jej jak Emilka miała 8 miesięcy i bluzka cała była obcisła i nadal jest a rękawy nadal długie :baffled: i nic się nie ciągnie i jedyne co miała zakładane to spodenki od tego dresu jak raczkowała ale każdy kłak psa się do nich przyczepiał i nie miałam nerwów dla nich :wściekła/y:i nic a nic się nie się nie rozciągał i materiał strasznie sztuczny :baffled: bluzkę zostawiłam i wydam koleżance bo ma niedługo urodzić niech się męczy przecież nie wywale nie używanej góry ;-)

Do góry