• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
No ja szczerze też nie przepadam za sztucznymi materiałami,no ale prezent,sami rozumiecie.A babcie uwielbiam i nie śmiałabym jej nic mówić.Po za tym ostatnio Kuba dostał super ciuszki bawełniane właśnie od niej.Więc jakoś przeżyję dresik,który nawet mi sie podoba.:tak:

rozalka prześliczna jest ta sukieneczka z HM, marzy mi się taka dla Milutka :tak:
Dresik też mi się bardzo podoba, jest ładniusi a czy będzie wygodny dla Kubusia to sama zobaczysz :tak:

W moim wózku dla Kuby mam pasy pięciopunktowe,ale jakoś są kiepskie,zjeżdzają z ramionek,a jak je przypne mocno ,to Kuba sie w kurza.I w związku z tym kupiłam Kubulkowi takie szelki,przypinam je do wózka,Kuba ma większą swobodę,a zarazem jest unieruchomiony na tyle,ze nie wypadnie,ani sie nie wychyli za bardzo.
Szelki do wózków
A szelki od wózka zapinam tylko na dolne zapięcie.
Trochę pracochłonne,ale skuteczne.Polecam,jak ktoś ma podobny kłopot.
Oj,nie mogę sie doczekać przesiadki do spacerówki.

Bylam w H&M w sobote i faktycznie za wszystko przeplacilam.Nie za bardzo moglam znalezc cos dla Konradka,bo ubranka byly albo na 86(sa akurat na niego) albo juz takie sporo wieksze:sorry2:.Czy oni nie robia rozmiaru 92(12-18 m)?:szok:;-).Kupilam mu za 19,90 :szok: wiatroweczke.Na lato nad morze jak znalazł:-p:-p i skarpetki Snoopego do kompletu:-p.Starszakom tez kilka drobiazgow:happy2:.

buciki na wiosne ale jeszcze sporo za duze hmm wkladka niby 14cm ale 1,5cm za duze moze na jesien beda ok ;-)tylko dalej nie mam pomaranczowej kurteczki

reklama
Kasiad(tyle,że granatowy)
694_sportovni-verze.jpg

DorJan SpringCool.Waży 15 kilo i juz mi "troszku'ciężko:-D:-D:-DPisząc spacerówka,miałam na myśli lekką parasolkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry