reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad(tyle,że granatowy)
694_sportovni-verze.jpg

DorJan SpringCool.Waży 15 kilo i juz mi "troszku'ciężko:-D:-D:-DPisząc spacerówka,miałam na myśli lekką parasolkę.
Moj pierwszy woziojest podobny do twojego z ABC Desing (chyba jakos tak) ale ciezki cholercia byl :baffled:

reklama
Moj pierwszy woziojest podobny do twojego z ABC Desing (chyba jakos tak) ale ciezki cholercia byl :baffled:
To prawda,ale ja mieszkam na parterze i jest OK.A jestem bardzo zadowolona z wózka,ma pompowane koła i jest na paskach.No ale czas przesiąsc sie na coś lżejszego.:tak:

A rozumiem :tak::-D Już myslałam, że masz jeszcze głęboki wózek i zastanawiałam się, jak Ci się w nim Kubuś mieści :sorry2:
A że nie możesz się doczekać, to Cię doskonale rozumiem, nasz Jaguar ważył 17,5 kg, super się go prowadziło, jednak ładowanie go do samochodu i wyciąganie bylo mordęgą.

A rozumiem :tak::-D Już myslałam, że masz jeszcze głęboki wózek i zastanawiałam się, jak Ci się w nim Kubuś mieści :sorry2:
.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak poważnie to na osiedlu mam sąsiadke,która wozi jeszcze 8 miesieczne dziecko w głębokim(Maricie).A ten mały bidula podnosi główkę i wysila sie by usiąść,bo go kładą na poduszce.Najpierw myślałam,ze jakieś chore to dziecko,ale okazało sie ,że nie.W domu siedzi ładnie z podparciem.:szok:

moja sasiadka tez wozi synka 8 miesiecy w xlander w gondoli ale on caly czas spi a w domu za to szaleje do 2 w nocy( chociaz raz juz widzialam ja w spacerowce wczoraj):szok:

jo jo tylko trzeba mieć paszport by przekroczyć granicę aby poczytać :confused: nawet nie wiedziałam że są pogaduchy nie widziałam takiego wątku:szok::nerd::sorry2:

reklama
Miałas kiedys nawet do niego dostep,ale sie nie udzilałas...:sorry2:.Czytasz nieraz Prywatne Wiadomosci?;-)

Do góry