reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dziewczyny, potrzebuje porady dotyczącej kombinezonu na zimę. Na co zwracac uwage? Jednoczesciowy czy dwuczesciowy? Tycia-w zeszłym roku posłuchałam sie Twojej rady i bardzo dobrze na tym wyszłam;-):tak::-). Jaki kombinezon kupujesz Konradowi w tym roku?
Madzix,nie wiedzialam,ze sugerowalas sie moja opinia;-).Konradowi kupilam 2-czesciowy z Wojcika w rozmiarze 92 cm.Jakos mam zaufanie do tej firmy:tak:.Jak bedzie lzejsza zima,to bedzie smigal w samej kurtce,a na latanie po sniegu bedzie mial spodnie do kompletu.
Mowilam Wam,ze kupilam Konradowi Bartki 26 i chyba raczej przesadzilam z tym rozmiarem:-D.

Aga-pg z Antosia kaaaawał faceta:tak:.

Poza tym piekne zakupy:tak:.Bardzo załuje,ze do Poznania mam tak daleko:sorry2:,bo pielkne rzeczy maja tam u Was w lumpeksach;-):tak::-D

reklama
Ja miałam w tamtym roku dwu częściowy kombinezon i jednoczęściowy.Zdecydowanie wygrał ten w całości,bo Kuba sie denerwował przy ubieraniu,a wbicie go w jednoczęściowy było o wiele łatwiejsze.W ty roku kupuje jednoczęściowy,by mógł swobodnoe biegać po śniegu i łatwo sie go ubierało.Zwracam uwagę,by był nieprzemakalny,ale nie za gruby.:tak:Choć na szczęście pasuje mu tez ten z tamtego roku:tak:

Ja dzis z kolezanka bylam na lowach na trödelmarkcie bo to wsumie juz takie ostatnie z tych duzych w tym roku:tak:.5 godzin chodzilysmy a obladowane jak wielblady :-D w polsce bym takiego numeru niezrobila bo bym sie chyba ze wstydu spalila :-D kolezanka az zdjecie zrobila bo takich zakupow jak dzis niezrobilysmy nigdy:-D

o rany dziewczyny, to wy macie zimowe ubiory dla conajmniej dwójki dzieciaków:-D:-D:-D ja planuje kupno dwuczęsciowego kombinezonu - sztuk1:sorry2:

a w sobotę pojechaliśmy na promocję Bartka....masakra:baffled::baffled::baffled: chyba pierwszy i ostatni raz to zrobiliśmy, kolejka jak za PRL-u:szok::szok::szok: bylismy przed 10 w dorodze do tesciów, od 10 otwierali sklep a przed Kupcem poznanskim juz było pełno ludzi, zanim dotarlismy na drugie piętro to kooooleeejkaaa wieeelkaaa, stalismy godzinę, zeby w ogóle do sklepu wejsć, bo stał bramkarz i wpuszczał pokolei, bo inaczej to sobie nie wyobrazam:szok::no: no i wsklepie kolejna godzinke spedzilismy, zanim wybraliśmy butki dla hubka (2 pary) i dla jego kuzynki (też 2 pary) i zanim pani odnalazła wszystko do pary to troche potrwało:szok:
no ale mamy butki :-)
BARTEK Ž - obuwie dziecięce, buciki dla dziecka w cenie 69zł
T-91505/778 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia w cenie 85zł

reklama
Rosmerta super buciki.
A jeżeli chodzi o kombinezon,to muszą być dwa,albo jeden i kurtka na zmianę.Bo jak sie zmoczy na sniegu,to póżniej nigdzie nie wyjdę.A w słoneczną zimową pogodę to nawet 2 razy można wyjść na śnieg z dzieckiem.:tak:
Ja tak zamierzam.:tak:No i prać trzeba częściej ,bo czasem błotko,a zimą długo schnie.:tak:

Do góry