reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no ja zamierzam kupic kombinezon dwuczęsciowy, a kurteczkę już mam , więc mysle ze wystarczy:tak:
no i mam nadzieję, że ten snieg w tym roku będzie ;-):-)

aha, Gosia byłam w piatek tam u ciebie w lumpku, zakupiłam ten bezrękawnik, i bluzeczki i sweterek dla Hubka i spodenki, powklejam jak wyschna i wyprasuję, i obkupiłam troszkę siostrzenicę męża:-) super te ciuszki maja i obsługa miła:-):tak:

reklama
Rosmerta buciki super :tak:........szkoda że zawsze tyle chętnych na te promocje i przez to takie kolejki :szok: a byłaś może w faktory w luboniu :confused: ja jak mam kupić to tam jadę można dostać orginalne buty za mniej niż pół ceny sklepowej lub tej co jest na allegro :tak: ostatnio kupiłam Emilce buciki za 35zł adidasa a na allegro były po 109zł :tak:a moje adidasy z 230zł kupiłam za 89zł :tak:

i czekam aż się pochwalisz co kupiłaś w lumpiku ;-)

no nie byłam jeszcze w tym factory w luboniu właśnie, ale musimy sie tam wybrac kiedyś, bo słyszałam , że tam takie róznice w cenach właśnie

no pochwalę się, pochwalę, jak wszystko wyschnie i porobię fotki:tak::-)

rosmerta śliczne buciki i reszta zakupów...hoho..

ja dla Filipa nie mam ani jednej kurtki a zime, w ta ze zeszłego roku mieści sie na styk - a zimy nie ma jeszcze...a mój mąż - "no, dobra jest, nie trzeba kupować znowu"...:baffled:
a ja mu na to że trzeba i to 2 minimum...kombinezon i kurtka obowiązkowo....bo tak jak rozalka pisała - jak sie zmoczy, albo choć mieć jednana wyjście i jedna na podwórko...bo znajac Filipa, od straszenie szybko by ubrudził jedna i co wtedy...

natomiast zakupiliśmy bluzę, bluzki z długim rękawem, 2 pary spodenek, i buciki jesienne...

natomiast zakupiliśmy bluzę, bluzki z długim rękawem, 2 pary spodenek, i buciki jesienne...

pokazywać, pokazywać:tak::tak::-)

z facetami tak jest, że im sie wydaje, że skoro oni maja jedną kurtke to dla dziecka tez wystarczy:-D mój mąż tez był wielce zdziwiony jak mu mówiłam, że trzeba i kombinezon kupic i kurtke dodatkowo

reklama
Gosia daj znaka jakby w tym lumpiku pojawiła się jakaś zimowa kurteczka dla chłopca, rozmiar 92:tak::-), bo ta co mam to na teraz by była dobra, a do zimy to nie wiem jak bedzie, wole nie ryzykować

Do góry