reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
widziałam u nas ładne jesienne buciki next za 8zł nie wiem czy nie 5,60zł bo jest przecena ale czy dotyczy butów to się nie pytałam .... rozmiar 6 ale chłopięce :sorry2: tzn kawa z mlekiem

stan bdb chyba lekka kreseczka od pisaka była jakby ktoś chciał mogę kupić ale nie znalazłam takich na allegro :no: wiec nie pokaże chyba że ktoś chce ryzykować i zdać się na mój gust :-D najwyżej jak się podobać nie będą to na podwórko a nie na wyjście :-p:-p:-p

Gosia ja bardzo chętnie pisze się na te buciki;-) Jeżeli tylko jeszcze są i nikt nie był chętny wcześniej to ja je poproszę:-) Kwestie rozliczenia możemy uzgodnić poza forum:-p Osobiście mogę wykonać Ci przelew na konto:tak: Czekam na odpowiedź:happy:

Ale super Gosia,w ogóleczaparewelacja.
Też dziś odwiedziłam lumpik,efekt to koszulka i spodnie dla Kuby i dla mnie wiśniowa bluzeczka(a wszystko za jedyne 5.60).Pózniej foty..:tak:

Gosia ja bardzo chętnie pisze się na te buciki;-) Jeżeli tylko jeszcze są i nikt nie był chętny wcześniej to ja je poproszę:-) Kwestie rozliczenia możemy uzgodnić poza forum:-p Osobiście mogę wykonać Ci przelew na konto:tak: Czekam na odpowiedź:happy:

dziś jeszcze były cena 8zł bo już była nowa dostawa zimowych ciuszków i koniec obniżki ale chyba nawet bucików nie dotyczyła :confused: trudno stwierdzić bo się nie pytałam ale napewno sa po 8zł :tak: tylko nie wiem ile przesyłka do ciebie ;-)
ale dziś już nie pójdę dopiero jutro :no: wiec mam nadzieje że będą bo dziś ludzi było jak nigdy :tak:

dziś jeszcze były cena 8zł bo już była nowa dostawa zimowych ciuszków i koniec obniżki ale chyba nawet bucików nie dotyczyła :confused: trudno stwierdzić bo się nie pytałam ale napewno sa po 8zł :tak: tylko nie wiem ile przesyłka do ciebie ;-)
ale dziś już nie pójdę dopiero jutro :no: wiec mam nadzieje że będą bo dziś ludzi było jak nigdy :tak:

Jak będą to fajnie (nawet jak za 8zł), jak nie to nie:-p A co do przesyłki to będziesz mogła wysłać do mojej mamy w Polsce, bo ona i tak pakuje mi trochę rzeczy na paczkę w najbliższym czasie;-) W każdym razie dziękuje Ci bardzo:tak:

Rosmerta Emilka nosi podobne no ale chyba kupie coś w rozmiarze 92 bo do zimy jeszcze troszke jest no i potem cała zima przed nami :tak: no i dużo tez zależy jakie ubranko wypada :tak:

Emilka ma jeszcze idealny płaszczyk a jest na 6-9 miesięcy ale jest jesienno - wiosenny bo na zimę za cienki ...wiosną tego roku miała jeszcze za długie rękawy ale na jesień będzie akurat :tak:

no Hubek tez na jesien ma jeszcze kurteczkę z zeszłego roku rozmiar 74:sorry2: jakaś duża taka wypadła i hubek w niej 3 sezon obskakuje:tak::-)

my z zeszłego roku mam 86 i w tym chyba 98-104 :rofl2::confused:
rajstopy takie kupuje i sa dobre:tak:

o rany, z moim chudzielcem odrobinkiem to takie rozmiary to pewnie za 2 lata będą na topie:-D:-D

i zestawik na rocznice:tak: bluzeczka 6zł a spódniczka 8zł stwierdziłam że nie kupuje sukienki bo to nie jakaś wielka impreza tupu ślub wiec nie będe przesadzać :sorry2:

Rosmerta są super ciuszki na Hubka wiec polecam ci tam zajrzeć ;-)bo dziś dostawa zimowych ciuszków była :tak:;-):-D super bezrękawnik george widziałam kurteczkę dżinsową też george albo next już nie pamiętam pełno spodenek i bluzeczek :tak:;-)naprawde mają tam ładne ciuszki

Gosia ciuszki fajowne, bluzeczka BOSKA!! lubie tez taki styl:tak::-) no musze tam zajrzeć, koniecznie dzis jeszcze, byłam tam wczoraj i kobietka mówiła własnie, że będzie dostawa ale myślała, że w sobotę... zaraz po pracy i obiadku się zbieram i uderzam tam:-):tak:

Gosia ciuszki fajowne, bluzeczka BOSKA!! lubie tez taki styl:tak::-) no musze tam zajrzeć, koniecznie dzis jeszcze, byłam tam wczoraj i kobietka mówiła własnie, że będzie dostawa ale myślała, że w sobotę... zaraz po pracy i obiadku się zbieram i uderzam tam:-):tak:

no mi mówiła piątek albo sobota i byłam dziś bo daleko nie mam ;-)

reklama
Do góry