reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Szymek ma konia na biegunach takiego pluszowego co rzy macha ogonem morda no i faktycznie z siedzeniem na nim srednio widac ze sie boi no chyba ze ktos go trzyma lekko po bokach to wtedy galopuje ale za to konik ma teraz zupelnie inna funkcje:
codziennie chodzi z szymkiem na spacer po mieszkaniu on mu wszystko pokazuje wyjasnia co to jest
karmi go obowiazkowo teraz jest sezon na liscie wiec zawsze ze spaceru zabiera kilka lisci i niesie dla konika
czsze go glaszcze a jak idzie spac to konika przykrywa kocem i mow ihaha aaaa:-D

wiec u nas prezent znalazl zastosowanie az bujac bedzie sie pozniej.

TYCIA ja bym sama w czyms takim siedziala jak pokazalam mezowi wase cudo to powiedzial dokladnie tak: ja tez cos takiego chce dla Szymka
wymyslil ze do sklepu bedziemy tym jezdzic wiec jeszcze koszyk na zakupy.

reklama
Agusia, fotel dla Kondzia super :tak:

Gosia, fajny ten słonik. Używany :confused: bo jeśli tak, to naprawdę w super stanie :tak:

Tycia, śliczny komplecik, ale też cena, jak dla mnie ogromna :szok:

Ja już nic więcej nie kupuję, chyba nie będę chodzić wcale w rejon lumpika, żeby się nie skusić, bo mamy już tyle ciuchów :szok: Dopiero jak Oli powyrasta z tych w rozmiarze 86, bo są na styk. Śmiesznie, bo mieści się jeszcze w większość 86, ideaalny jest rozmiar 92, ale i 98 już nosi. Dziś byłam u koleżanki, myślałam, że dostanę dużo za duże ciuchy, a tam większość 98, część 92 i tylko niektore 110.
Ciuszki dostałam naprawdę śliczne :-) dostałam też kozaczki na zimę w rozmiarze 25 i półbuty, ale te mocno na wyrost, bo rozmiar 28. Jak popiorę to powklejam. Tomek mój jak zobaczył mnie z 2 pełnymi siatami ciuchów to powiedział, że jak jeszcze raz przyniosę jakieś ciuchy dla Oliwki to mnie z domu wywali :-D:-D:-D

Nie sadzicie,ze rozpieszczamy nasz dzieciaki?...;-)

Ja nieraz dostaje kilka ubranek od Jacka siostry,ale to kropla w morzu potrzeb:baffled::baffled:

reklama
Gosia my mamy takiego łosia,ale zdjęliśmy te drewniane płozy,bo Kuba ciągle sie na nim przewracał,a ma drugi bujaczek z oparciem.Teraz służy jako przytulanka,Kuba sie na niego kładzie,karmi, z resztą go uwielbia...:tak:

Do góry