reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
HIHI dzieki....no troszke tego kupilam...jeszcze nie powklejalam wszystkiego.....polowa to za kasiorke z urodzinek....
zreszta juz dawno nic jej nie kupowalam....duzo ciuszkow dostaje po Oliwi...
tak bluza troszke za duza i sweterek towniez ale jak jej ostatnio kupilam swetr w 5 10 15...to ponosila go doslownie miesiac wiec juz nie kupie takich na styk

udalo sie wiec cd.....:-D
spodenki 3/4 jak widac....

sweterek i spodenki z tesco...srodowe zakupy

sukienka po Oliwi

i ostatnia taka tam z lumpika...tuniczka

macie mnie juz dosc??:-D

Mi też się bardzo podobają:tak:.Zresztą wszystkie dzieciaki lutowe są ślicznie ubierane:tak:.

Nuśka, ciąg dalszy ciuszków też super :tak: Te z Tesco fajne, ale używane tuniczka i sukienka jeszcze ładniejsze :sorry2:

A ja właśnie wygrałam aukcję na tuniczkę dla Oliwki, właściwie 2 tuniczki, tylko ta gratisowa nie jest na zdjęciu pokazana, więc nie wiem jak wygląda. Tuniczki za grosze wręcz, bo bez kosztów przesyłki (z Bydgoszczy)
ADAMS (tunika)- 2/3 lata (583939027) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry