reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Nowe kapelusze;-);-)
H&M NOWY ŚLICZNY WIĄZANY KAPELUSIK ZOO - 86 (577161101) - Aukcje internetowe Allegro
H&M KAPELUSIK NOWY 86 (577521441) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe bluzki;-)

585586387

reklama
TYcia no nie mogę uwierzyć ktoś mnie obserwowałw Tesco :tak::-D:-D:-D czapa z małpką też mamy i taką niebieską bluzkę z rybą też. Boba SZymek nie chciał więc nie kupowałam.
jeszcze dokupiłam pomarańczową bluzeczkę z żółtą drukowaną małpką

Karola:-D:-D:-D,co poradzisz,ze mamy podobny gust;-):-).
Konrad ,jako mega-fan koparek uwielbia Boba;-):-D.
Dzieki jeszcze raz;-):tak:

reklama
no serio było super dużo fajnych ciuchów nie wiem czy tak jest zawsze czy zwyczajnie trafiłam.
widziałam też t-shert z Bobem dla zainteresowanych

Do góry